Cu doar câteva zile înainte de marele vot de duminică, ce va decide cine va conduce Bucureştiul pentru următorii 4 ani, Nicuşor Dan lansează un nou atac dur la adresa actualului edil al Capitalei, Gabriela Firea.

“Aflăm că bucureștenii au avut apă caldă și, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis”

Nicuşor Dan o acuză pe Firea, pe care o compară cu Elena Ceauşescu, că, “în disperarea de final de campanie”, a început să lanseze o avalanşă de fake-news-uri, sperând să mai obţină câteva voturi. “Râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute”, scrie candidatul dreptei pe pagina sa de socializare.

“Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București.

Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute.

Aflăm că bucureștenii au avut apă caldă și, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis și a tuturor guvernelor, iar despre mine puteți afla că am terorizat un oraș întreg”, se arată în mesajul postat de Nicuşor Dan pe Facebook.

Acuzaţii la adresa Antena 3

Candidatul independent susţinut de PNL şi USR-PLUS continuă şi subliniază că Antena 3, “televiziunea de casă a tovarăşei”, contribuie din plin la fake-news-urile lansate de Gabriela Firea.

“La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin și televiziunea de casă a tovarășei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfășura.

După ce a refuzat cu obstinație o dezbatere, iată că Firea și-a comandat o reluare din 2016, la Antena 3. Așa ceva este complet ireal. Nu există decât o soluție ca să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile.

Altfel, Caracatița de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge orașul și să-l distrugă.”