Mihaela Rădulescu s-a dat de gol! Imaginea care i-a surprins pe fani. Cum a fost surprinsă vedeta

Așadar, ultima fotografie pe care Mihaela Rădulescu a postat-o pe contul său de Instagram ne arată altceva. Diva de la Monaco a decis să își acopere mâna dreaptă, semn că ar ascunde ceva. Lucrul acesta nu le-a scăpat internauților care au considerat imediat că vedeta s-a căsătorit în secret cu Felix Baumgartner. Vedeta de la Pro TV a decis să își ascundă mâna dreaptă cu un sticker în formă de inimă. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă diva de la Monaco va face anunțul cel mare.

Vedeta a răbufnit la adresa criticilor

Mihaela Rădulescu a precizat că oamenii i-au tot despărțit pe ei de când a început relația, în urmă cu șase ani. Așadar, vedeta de la Pro TV a considerat că este mai bine să dea cât mai puține amânunte, subliniind că oricât de multe ar spune, nu va conta.

 „De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei.

Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus acum ceva vreme vedeta pentru viva.ro.