Mihaela Rădulescu scoate la iveală cel mai mare regret al ei. Nimeni nu se aștepta la asta. A dezvăluit totul

Acum, vedeta a vorbit despre cel mai mare regret al său – Mihaela Rădulescu a declarat că regretă că a divorțat de tatăl fiului ei, controversatul om de afaceri Elan Schwartzenberg. Cu toate că au trecut 13 ani de la momentul respectiv, diva de la Monaco spune că ar fi dorit să fie mai cerebrală.

„Regret, dacă pot spune, separarea de tatăl copilului meu și mai ales regret că nu am fost mai cerebrală la vremea respectivă, să cântăresc mai mult decizia”, a mărturisit diva.

Având în vedere că a trecut prin trei mariaje eșuate, Mihaela Rădulescu nu mai vrea să audă de o altă căsătorie. Acum, vedeta trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Felix Baumgartner.

„Avem o relație frumoasă! Știi de ce a rămas frumoasă? Pentru că vorbim foarte puțin despre asta și așa va și rămâne. De atâtea ori ne-ați despărțit voi ăștia din presă, încât simt nevoia să vă las așa, mai nedumeriți, în ceea ce ne privește. E totul bine acolo”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul unui interviu oferit pentru click.ro în luna septembrie a acestui an.

Mihaela Rădulescu își ține copilul departe de lumina reflectoarelor

De-a lungul timpului, presa a scris nenumărate lucruri despre Mihaela Rădulescu, motiv pentru care diva de la Monaco a preferat să îl țină pe fiul său, Ayan Schwartzenberg, cât mai departe de lumina reflectoarelor.

“Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta.

E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent. Da, descoperă iubirea. Da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Într-o declarație anterioară, vedeta a povestit că plecarea fiului său în Statele Unite ale Americii, la studii, o întristează foarte rău, deși ea este cea care l-a pregătit pentru Ayan pentru acest drum.

“ El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea.”, a spus bruneta de la Pro TV.