Mihaela Rădulescu, infidelă în relație! Cu cine a fost prinsă prezentatoarea TV? A ieșit la iveală

Informațiile despre partenera lui Felix Baumgartner au atras atenția după ce prezentatoarea TV a făcut o remarcă lingușitoare la adresa adresa unui concurent al emisiunii „Masked Singer România”. Concurentul în cauză, ascuns sub masca unui păun, era Jorge, pe numele real George Papagheorghe. Acesta este o fostă gazdă a show-ului și a devenit cunoscut în 2002, ca membru al trupei Cocktail.

„Păunul și-a întins penele spectaculoase și a făcut show de fiecare dată când a urcat pe scena Masked Singer România. A fost cu un pas în marea finală, însă după ce a pierdut duelul cu Fluturele a fost nevoit să se demaște. Surpriză! Sub masca Păunului s-a ascuns chiar Jorge, unul dintre cei mai iubiți artiști și prezentatori din România. După ce a prezentat primul sezon Masked Singer România, Jorge s-a întors să dea viață unei măști spectaculoase. Este foarte tare să fii sub mască! Poate sezonul următor o să fie unul dintre voi! Nu se știe niciodată!, le-a spus artistul detectivilor”, scrie pe maskedsinger.protv.ro.

Conversația dintre cei doi

După ce și-au dat jos măștile, Mihaela Rădulescu și Jorge au purtat un dialog care a atras atenția tuturor. Acesta a întrebat cum de a fost recunoscut tocmai după picioare, neputând să înțeleagă acest lucru.

„Da. Băi, știi… Aici, la masă, noi, tot timpul… Unul recunoaște după voce, unul recunoaște după accent. Eu am această problemă cu corpul și cu detaliile fizice. Nu mă poți păcăli! Te-aș fi recunoscut și în vis. Ce să fac? Asta e!”, a spus Mihaela Rădulescu.

Replica nu a trecut neobservată pe lângă Pavel Bartoș, care a dat la rândul său un răspuns.

„Cum a sunat asta! Poate că este unul dintre cele mai frumoase complimente. Te-aș fi recunoscut și în vis!”, a reacționat Pavel Bartoș.

Prezentatoarea a fost căsătorită de 3 ori

Mihaela Rădulescu a fost măritată de trei ori, primul ei soț fiind Bogdan Rădulescu. Cei doi au divorțat în 1987, după ce s-a aflat că actuala prezentatoare TV l-a înșelat cu un dansator numit Laurențiu. Între 1997 și 1999, aceasta a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr, în timp ce ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, după o relație de 10 ani. Din 2014 și până în momentul de față, Mihaela Rădulescu este într-o relație cu Felix Baumgartner.