Mihaela Rădulescu a vorbit, pentru prima dată despre mama lui Felix Baumgartner. Chiar dacă se află într-o relație de dragoste de 8 ani de zile cu renumitul sportiv, vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Acum, însă, a dat cărțile pe față.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre mama celui cu care trăiește o frumoasă relație. Potrivit acestuia, mama sportivului este extrem de grijulie cu fiul său.

Mihaela Rădulescu a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner, dar și despre mama acestuia. Chiar dacă ea susține că nu mai este demult speriată atunci când iubitul ei participă la show-urile aviatice, mama lui felix are însă o cu totul altă atitudine. Ea nu dorește să-l vadă pe Felix în acele momente. Vedeta a spus despre Eva, mama parașutistului care a intrat în Cartea Recordurilor sărind din stratosferă, că e foarte panicată atunci când fiul ei este implicat în diverse proiecte periculoase.

Mihaela Rădulescu: Cum e mama iubitului ei

„Acum pregătește ceva în stilul lui, total dement. Sunt ușor siderată de proiect. Panicată nu mai sunt de mult timp. Să știi că am învățat cu băiatul acesta să nu… Mama lui e tot timpul ca mamele: «Aoleu, nu vreau să-l văd la show-uri aviatice». Dar na… este mamă și bănuiesc că așa aș fi și eu cu fiul meu. Mama lui Felix este panicată la orice, ca mamă”, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

De 8 ani, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt într-o trainică relație de iubire. Chiar dacă s-a tot zvonit că ar fi la un pas de despărțire, cei doi au infirmat de fiecare dată. mulți s-au întrebat de ce cei doi nu au făcut împreună un copil. Mihaela Rădulescu a confirmat că adevăratul motiv ține de Felix Baumgartner. El nu își dorește să aibă copii din cauza meseriei riscante pe care o are și teama sa este să nu-i lase pe drumuri. Mihaela Rădulescu a confirmat această informație.

„Mi se pare un sistem de gândire foarte sănătos, e riscant, el e antrenat, pregătit. Sunt doar câțiva în lume care fac asta”, a spus vedeta.