Potrivit Afp, prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a anulat marţi, din cauza unei ”tuse persistente”, o deplasare în Pennsylvania, unde Donald Trump urmează să participe la un miting de campanie, informează agerpres.

„Dna Trump continuă să se simtă mai bine în fiecare zi după ce s-a vindecat de COVID-19 dar, din cauza unei tuse persistente şi din exces de precauţie, ea nu va călători astăzi”, a anunţat purtătoarea de cuvânt Stephanie Grisham într-un scurt comunicat.

Melania Trump a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19 în acelaşi timp cu soţul ei, pe 1 octombrie, iar la jumătatea lunii aceasta a anunțat că testele au ieșit negative.

La rândul său, și președintele SUA Donald Trump, 74 de ani, a anunțat că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, el a anunțat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării.

Donald și Melania Trump, infectați cu noul coronavirus

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, scria atunci Donald Trump.

Medicul personal al lui Donald Trump a anunțat că președintele american este bine și va rămâne izolat la Casa Albă pentru moment.

De pe pagina de Twitter a Primei Doamne a SUA, Melania Trump  a anunțat că „după ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19”.

„Ne simțim bine; Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, mai scria în mesaj.