Ducele și ducesa de Sussex au renunțat la calitatea de membri seniori ai familiei regale anul trecut, pentru a avea o nouă viață departe de presiunile vieții regale. Un expert regal a declarat însă că cei doi rămân „nefericiți”, în ciuda faptului că s-au mutat pe cealaltă parte a lumii și și-au lăsat îndatoririle regale în urmă, relatează Express.co.uk

Duncan Larcombe, autorul cărții Prințul Harry: Povestea interioară, a susținut că Harry nu este mai fericit acum decât era atunci când trăia în Marea Britanie.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt încă nefericiți

Acesta a spus: “Cred că, în ciuda insistențelor lui Harry că este fericit, este departe de asta.Nu cred că el sau Meghan sunt fericiți.”

Expertul a adăugat că ducele “provoacă durere propriei sale familii”. Comentariile sale vin în timp ce Harry și Meghan continuă să critice Familia Regală.

În martie, interviul lor cu Oprah Winfrey a trimis valuri de șoc în întreaga lume, în timp ce cuplul a făcut o serie de afirmații condamnatoare, inclusiv acuzarea de rasism a unui membru nenumit al Familiei Regale.

Mai recent, Harry și-a criticat educația regală și a părut să sugereze că tatăl său, prințul Charles, regina și ducele de Edinburgh au eșuat ca părinți.

Ducele urmează să facă mai multe afirmații într-un interviu cu Oprah despre sănătatea sa mentală, care urmează să fie lansat mâine pe Apple TV.

Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc acum în cartierul de elită din Santa Barbara, California.

Proprietatea lui Harry și Meghan este situată pe un drum privat, cu o cale lungă și porți mari de securitate. Zeci de vedete trăiesc în acea zonă. De exemplu, Oprah Winfrey locuiește în zonă, precum și actrița Gwenyth Paltrow, regizorul George Lucas și Ellen DeGeneres. Actorii Tom Cruise și Rob Lowe dețin, de asemenea, case în zonă.

Alte vedete cunoscute care locuiesc în Santa Barbara sunt Ariana Grande, Jennifer Lopez, Kevin Costner, Ashton Kutcher și Mila Kunis și Natalie Portman.

Harry și Meghan continuă să critice Familia Regală.

Ducele și ducesa de Sussex au depus o serie de cereri împotriva familiei regale de când au renunțat la titlurile regale și s-au mutat la Los Angeles.

Cei doi au acuzat un membru nenumit al familiei regale de rasism, au susținut că familia regală nu a reușit să o susțină pe Meghan când se gândea la sinucidere și, cel mai recent, Harry i-a criticat pentru educația sa regală.

Atacurile continue ale cuplului au determinat un apropiat al Casei Regale să pretindă că Harry și Meghan intenționează să dea jos monarhia. Ca răspuns la aceste acuzații, acesta l-a apărat pe prințul de Wales și l-a criticat pe Harry pentru atacurile sale continue asupra familiei regale.

Sursa a declarat pentru Best Life: “Ducele și ducesa de Sussex par hotărâți să submineze viitorul monarhiei cu acuzații nedovedite împotriva lui Charles și a familiei regale.”