Kate Middleton a suferit în copilărie! Colegele își băteau joc de ea

Biografa regală Katie Nicholl a precizat recent că ducesa de Cambridge a avut de suferit atunci când studia la Downe House, un internat de fete din Berkshire. Biografa spune că soția Prințului William a fost ținta agresiunilor colegelor sale de clasă pentru că era stângace, înaltă și slabă.

“Este o şcoală foarte elitistă şi s-a lovit de o mare presiune. Multe dintre colegele ei se luptau cu probleme alimentare. Toate voiau să fie cea mai frumoasă şi cea mai fit. Kate a suferit de când a intrat în această şcoală (…) s-a remarcat din motive greşite şi a fost tachinată pentru că era stângace, slabă şi cu un cap mai înaltă decât toate celelalte fete.”, spune biografa.

Având în vedere că suferea prea mult la această școală, părinții au decis să o mute la Marlborough.

Kate Middleton, jignită de Meghan Markle

Biografa Katie Nicholl a vorbit și despre relația dintre Kate Middleton și cumnata sa, Meghan Markle. Biografa relatează că soția Prințului William a fost dezamăgită și jignită de Meghan Markle. Kate spune, despre declarațiile lui Meghan, că sunt jignitoare și umilitoare.

“Kate nu a dorit niciodată să se sugereze în presă că ea și Meghan ar fi implicate în vreun conflict, așa că povestea asta este foarte dură pentru ea. Există diverse variante ale acelei întâmplări și pretinde că Prințul Harry și Meghan sunt perfecți conștienți că nu sunt în poziția de a da o replică”, a spus expertul regal pentru OK Magazine.

Katie Nicholl spune că, după interviul oferit de către Prințul Harry și Meghan Markle, Kate Middleton s-a arătat jignită și dezamăgită.

Sursă foto: Dreamstime