Prințul William și Kate Middleton s-au apucat de vlogging!

În clipul respectiv, cuplul regal râd și vorbesc în ceea ce pare a fi casa lor. „Apropo, trebuie să fi atentă ce spui. Tipii aștia filmează totul”, îi spune Prințul William soției sale la începutul videoclipului. Amintim că imaginile respective pot fi vizualizate la finalul articolului.

Totodată, internauții care au analizat videoclipul au spus că echipamentul folosit nu este nici unul amator, dar nici extrem de pretențios. În acest context, foarte multe persoane se întreabă dacă Prințul William și Kate Middleton se vor apuca de vlogging în mod serios, ținând cont de amploarea fenomenului la nivel mondial, potrivit informațiilor transmise de theverge.com

Tensiunile de la Casa Regală

Anterior, un senior al Familiei Regale britanice a vorbit despre tensiunile de la Casa Regală. Potrivit acestuia, Prințul William nu poate trece peste acuzațiile pe care Meghan Markle i le-a adus soției sale, Kate Middleton.

De menționat este faptul că, relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton era tensionată oricum încă dinainte ca ducii de Sussex să renunțe complet la atribuțile lor regale și să plece din Marea Britanie, notează The Sun.

Interviul oferit de Meghan și Harry l-a nemulțumit complet pe prințul William. Acesta s-a arătat complet dezamăgit de modul în care cumnata sa a vorbit despre propria sa soție. Mai exact, este vorba de declarațiile potrivit cărora Kate Middleton ar fi făcut-o pe Meghan Markle să plângă și să se simtă prost, în condițiile în care, Meghan a fost cea care ar fi tratat-o urât pe Kate, în ciuda eforturilor pe care aceasta le-a depus pentru a o ajuta să se integreze.

Sursa citată precizează că soția prințului William a făcut tot posibilul să o ajute pe Meghan să se integreze în noua ei viață, însă totul a fost interptetat greșit, ba chiar situația a fost întoarsă în defavoarea acesteia.

„Kate a încercat să o ajute pe Meghan să înțeleagă care sunt responsabilitățile vieții de ducesă, dar eforturile sale au fost interpretate greșit. Să o acuzi pe Kate public, în timpul emisiuni cu Oprah, cum că ar fi persoana care te-a făcut să plângi este mai mult decât inacceptabil”, a arată sursa menționată.

Sursă foto: Dreamstime