Un senior al Familiei Regale britanice a vorbit despre tensiunile de la Casa Regală. Potrivit acestuia, Prințul William nu poate trece peste acuzațiile pe care Meghan Markle i le-a adus soției sale, Kate Middleton.

De menționat este faptul că, relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton era tensionată oricum încă dinainte ca ducii de Sussex să renunțe complet la atribuțilr lor regale, notează The Sun. 

Interviu oferit însă de Meghan și Harry l-a nemulțumit complet pe prințul William. Acesta s-a arătat complet dezamăgit de modul în care cumanta sa a vorbit despre propria sa soție. Mai exact, este vorba de declarațiile potrivit cărora Kate Middleton ar fi făcut-o pe Meghan Markle să plângă și să se simtă prost, în condițiile în care, Meghan a fost cea care ar fi tratat-o urât pe Kate, în ciuda eforturilor pe care aceasta le-a depus pentru a o ajuta să se integreze.

Sursa citată precizează că soția prințului William a făcut tot posibilul să o ajute pe Meghan să se integreze în noua ei viață, însă totul a fost interptetat greșit, ba chiar situația a fost întoarsă în defavoarea acesteia.

Tensiunile dintre Meghan Markle și Kate Middleton 

“Kate a încercat să o ajute pe Meghan să înțeleagă care sunt responsabilitățile vieții de ducesă, dar eforturile sale au fost interpretate greșit. Să o acuzi pe Kate public, în timpul emisiuni cu Oprah, cum că ar fi persoana care te-a făcut să plângi este mai mult decât inacceptabil”, a precizat sursa citată.

Totodată, aceasta a mai adăugat că în timpul interviului, soția lui Harry a știut foarte bine faptul că Kate Middleton nu va riposta niciodată în fața ei, fiind o femeie sensibilă care îi protejează pe toți cei dragi ei

”Meghan știa foarte bine faptul că Kate nu are nici o putere să riposteze. Chiar dacă este sigură pe ea în relațiile cu publicul, Kate este o femeie extrem de sensibilă, care preferă să stea în spatele cortinei pe cât de mult se poate. Își protejează țara și familia”, mai spune sursa.

Acesta este și motivul principal pentru care, prințul William nu o va ierta prea curând pe Meghan Markle, mai ales în urma declarațiilor făcute în fața publicului larg cu privire la soția sa.