Marcel Ciolacu îi dă replica lui Liviu Dragnea: N-am luat decizii politice în viaţa mea cu un şef de la servicii

Marcel Ciolacu a vorbit miercuri, 22 septembrie, despre acuzaţiile lansate de către Liviu Dragnea.

„Aş dori să-i urez multă sănătate şi toate aprecierile pentru lucrurile bune pe care le-a făcut pentru PSD. Nu este este primul lider al PSD sau al altor partide, care din postura de fost preşedinte şi-a lansat un alt partid. Nu pot să-i urez succes că înţeleg că din acest moment suntem adversari politici”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

 Ciolacu spune că nu iese la pensie din funcţia de preşedinte al PSD

De asemenea, Ciolacu a subliniat că el nu-şi va face vreodată partid politic și nu iese la pensie din funcţia de preşedinte al PSD/

„Nu ies la pensie din funcţia de preşedinte al PSD”, a completat Ciolacu, punctând că s-a săturat de „toate atacurile şi jumătăţile de măsură şi de adevăruri spuse de Liviu Dragnea”.

Mai apoi, acesta a abordat acuzațiile lui Dragnea, care susține că PSD este infiltrat.

„Ceva infiltraţii am făcut, dar la coloană. Nu vreau să intru în aceste scuze”, a spus Marcel Ciolacu, susținând că nu a luat niciodată decizii politice cu ajutorul serviciilor.

„Aceleaşi poveşti şi aceleaşi acuze. Tot PSD a inventat-o pe aia cu baronii, acum a inventat-o cu securiştii. N-am fost dom’le securist, n-am nicio treabă cu Securitatea, nu am luat decizi politice în viaţa mea cu un şef de la servicii sau vreun şef de la vreun serviciu să îndrăznească să mă sune să iau eu o anumită decizie politică. E suficient. Gata. Cu blaturile, da, dom le, dorm cu poza lui Iohannis sub pernă”, a mai afirmat liderul PSD.

Ciolacu a mai adăugat că „nu astea sunt problemele românilor în momentul acesta”.

„Fiecare îşi alege viaţa şi îşi asumă deciziile pe care le ia”, a mai declarat preşedintele PSD.

Amintim că fostul lider al social democraților, Liviu Dragnea, a spus că PSD-ul „este predat total la Iohannis” de către actuala conducere, că sunt partide „infiltrate” de serviciile secrete şi că „cel mai mult este infiltrat PSD-ul, conducerea PSD, cu o excepţie, Gabriela Firea.”

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei