Liviu Dragnea a făcut dezvăluiri surprinzătoare  despre Viorica Dăncilă în cadrul unei emisiuni.

”Cam după cinci-şase luni de când a fost numită prim-ministru, aleasă prim-ministru, desemnată şi aleasă, Viorica a fost preluată total de SPP şi de SRI”, a afirmat aseară Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Funcția de prim-ministru nu a depășit-o pe Viorica Dăncilă

Fostul politician a fost întrebat dacă pe Viorica Dăncilă o depăşea funcţia de prim-ministru.

”Nu a depăşit-o, pentru că a ţinut de ea. A vrut mai mult, a vrut şi preşedinte de partid, şi candidat la prezidenţiale, deci înseamnă că funcţia aia nu o depăşea, deci era prea puţin. Deci cred că nu a depăşit-o”, a spus, duminică seara, Liviu Dragnea despre Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă susține că nu a fost preluată de SRI sau SPP

Replica Vioricăi Dăncilă nu a întârziat să apară.

”E total fals ce spune domnul Dragnea, probabil cineva l-a informat greșit, că altfel nu se poate explica. Dacă eram omul sistemului, mai pierdeam guvernarea, mai plecam din partid, mai stăteam acasă cât am stat eu? E o contrazicere clară!”, a declarat Viorica Dăncilă pentru FANATIK.

”Eu nu am vorbit niciodată cu domnul Pahonțu (n.r. șeful SPP) sau cu cineva de la SPP sau SRI, în afară de relațiile interinstituționale firești. Nu am fost niciodată la sediul SRI, nici nu știu unde se află, ce să vă spun mai mult?”, a continuat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă: Am pierdut tot, guvernarea, partidul, cum se poate spune că am făcut parte din sistem?

Viorica Dăncilă a adăugat că este total gresită asocierea cu SRI, deoarece ea nu a făcut și nici nu face parte din sistem.

”Ceea ce pot să vă spun onest este că nu m-a preluat nimeni, niciodată, nu cunosc sistemul de care vorbește domnul Liviu Dragnea, pentru că nu am făcut parte din el. Eu am pierdut tot, guvernarea, partidul, am stat un an și ceva acasă, cum se poate spune că am făcut parte din sistem? E absurd!”, a declarat Viorica Dăncilă pentru FANATIK.

”Sunt oameni care probabil au făcut parte din acest sistem, care au informații din interior, probabil ei i-au transmis unele lucruri lui Liviu Dragnea. Altfel nu văd de ce s-ar apuca să spună așa ceva, fără nici o bază, fără nimic, fără dovezi, fără o motivare logică!”, a continuat Viorica Dăncilă.

”Văd o obsesie pentru Viorica Dăncilă!”

”Văd o obsesie cu Viorica Dăncilă și nu știu de unde vine, vă spun sincer. Nu e logic ca cineva care este preluat de sistem să fie preluat și măcar de o parte a presei? Iar dacă și despre mine a mai scris presa în ultimul vreme, atunci nu știu ce să zic…În ultimul timp, în afară de câteva atacuri răzlețe, nimic”, a dezvăluit fostul premier.

”Repet, nu cunosc sistemul, nu fac parte din sistem și s-a dovedit clar acest lucru prin ce mi s-a întâmplat: am pierdut partidul, guvernarea, nu am mai fost pe nici o listă, nicăieri. Or, dacă aș fi făcut parte din sistemul despre care vorbește Liviu Dragnea, nu aș fi avut și eu niște avantaje?”, a spus fostul premier.