Atac fără precedent la adresa lui Cîțu! Cum îi țepuiește premierul pe români

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj plin de critici la adresa premierului Florin Cîțu. Acesta spune că prim ministrul îi țepuiește pe români, așa cum a țepuit și o bancă americană.

Criticile social-democratului vin în contextul în care au apărut noi informații despre cel de-al doilea dosar din Statele Unite ale Americii al premierului Florin Cîțu.

”Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent!
Nu era îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîțu a țepuit și o bancă americană!
Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri și ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generații întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!?”, spune Marcel Ciolacu.

”Cum mai poate fi de încredere un astfel de om”

Marcel Ciolacu a mai spus că un astfel de om, care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii, nu mai poate fi de încredere. Acesta a mai spus că așa cum a țepuit o bancă din Statele Unite ale Americii, așa îi țepuiește și pe români prin datoriile pe care le-au acumulat.

”Mă întreb cum mai poate fi de încredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?
Mă întreb cum vor sta astăzi, la aceeași masă, “2 Dosare” Cîțu și “Fără Penali în Funcție” Barna?!
Așa cum a țepuit o bancă americană și a dispărut, Florin Cîțu țepuiește astăzi toți românii prin datorii record făcute în numele lor (50% din PIB), înainte să dispară…din nou.”, a notat  liderul social democraților pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin