Cele mai multe bănci vor lucra cu publicul sâmbătă, 1 mai, prin unităţile amplasate în centrele comerciale, doar BCR anunţând că toate sucursalele şi administraţia centrală nu vor avea program cu publicul de Ziua Internaţională a Muncii.

BCR a anunţat că toate unităţile teritoriale al băncii, inclusiv cele din mall-uri, vori fi închise pe 1 mai, recomandând clienţilor să-şi programeze din timp toate operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioada.

Pe de altă parte, BRD a arătat că unele agenţii care aveau program sâmbata vor fi închise, dar că unităţile din marile magazine şi aeroporturi vor rămâne în continuare deschise.

Şi agenţiile Raiffeisen Bank vor fi închise sâmbătă, cu excepţia unităţilor din cadrul hipermarket-urilor şi mall-urilor. Totuşi, două dintre agenţiile Raiffeisen din Altex, respectiv agenţia Şelimbăr din Sibiu şi Maris din judeţul Mureş vor fi închide de 1 mai.

Totodată, Alpha Bank a amintit că sâmbăta sunt deschise doar agenţiile din centrele comerciale, care vor funcţiona conform programului normal şi de 1 mai. Credit Europe Bank va avea deschise sâmbătă şapte unităţi din centre comerciale din Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Constanţa.

SURSA: Mediafax