Lux total pentru fiul lui Donald Trump! Acesta a cheltuit o avere pentru a-şi cumpăra un adevărat palat în Florida.

Aproape 10 milioane de dolari pentru o casă situată la malul mării în Florida

Mai exact, Donald Trump Jr. şi partenera sa, Kimberly Guilfoyle, au cheltuit 9,7 milioane de dolari pe o casă de aproape 1.000 de metri pătraţi la malul mării în statul american Florida.

Casa nu este foarte departe de Palm Beach, unde locuieşte fostul preşedinte Donald Trump, scrie presa locală, citată de agenţia EFE.

Cuplul ar fi semnat contractul în data de 31 martie, relatează portalul The Real Deal, care oferă informaţii imobiliare.

Noua lor casă, situată în Admiral’s Cove, din localitatea Jupiter, are 6 dormitoare şi 5 băi. În trecut, ea a aparţinut lui Sheri B. Nelson, fosta soţie a jucătorului de baseball Jeff Nelson, care a jucat pentru echipa Yankees din New York.

Sursa foto: Waterfront Properties
Sursa foto: Waterfront Properties

Donald Trump Jr. şi partenera sa au vândut recent o casă pentru 8,1 milioane de dolari

Potrivit The Real Deal, Trump Jr. şi partenera lui au vândut în urmă cu câteva săptămâni casa lor din Bridgehampton (New York) cu 8,1 milioane de dolari.

Noua reşedinţă din Admiral’s Cove este construită pe o suprafaţă de 0,4 de hectare la malul mării.

Donald Trump Jr., în vârstă de 43 de ani, este cel mai mare dintre fiii fostului preşedinte, şi a fost căsătorit între 2005 şi 2018 cu Vanesa Trump, cu care are cinci copii.

De la abandonarea preşedinţiei, Donald Trump, soţia sa Melania şi fiul lor cel mic, Barron, locuiesc în clubul privat Mar-a-Lago, din Palm Beach (sud-estul Floridei), unde şi-au stabilit domiciliul legal la sfârşitul anului 2019.