Revine Ludovic Orban în fruntea Guvernului României?!

Ludovic Orban se gândeşte serios să revină la Palatul Victoria după Congresul PNL

Invitat într-o emisiune TV, preşedintele PNL a fost întrebat dacă, în eventualitatea în care va câştiga alegerile interne din partid, are de gând să revină în fruntea Guvernului, ca prim-ministru. Orban a lăsat de înţeles că acest lucru este foarte posibil să se întâmple.

“Asta e cea mai probabilă evoluţie după Congresul PNL din 25 septembrie.

Pentru mine, cartea de vizită a Partidului Naţional Liberal în următorii ani, până la alegerile care vor fi toate în 2024, este performanţa la guvernare, măsura în care Guvernul are capacitatea de a fructifica toate oportunităţile pe care le avem în perioada asta”, a declarat Orban, potrivit b1tv.ro.

Următorul pas în carieră politică este Palatul Cotroceni?

Ludovic Orban a vorbit şi despre posibilitatea ca, după câştigarea celui de-al doilea mandat în fruntea Partidului Naţional Liberal, următorul obiectiv politic să fie preşedinţia României, având în vedere că fotoliul de la Cotroceni va fi eliberat de Klaus Iohannis în 2024.

Liderul liberal spune că orice candidat la preşedinţia PNL trebuie să ia în calcul foarte serios această posibilitate. “Președintele PNL (…) este foarte probabil să ajungă în situația să fie candidat la președinția României”, a precizat Orban în cadrul emisiunii “Bună, România!”

“Orice candidat la președinția PNL trebuie să ia în calcul foarte serios această posibilitate de a fi candidat la președinția României. Președintele PNL este omul care se bucură de cea mai mare încredere în PNL și poate să ajungă și este foarte probabil să ajungă în situația să fie candidat la președinția României din PNL.

Ca atare, eu nu puteam să spun că eu nu mă gândesc, ca să nu deranjez pe unii sau pe alții. Dacă spuneam colegilor că candidez doar la președinția PNL și stau acolo cuminte președinte PNL, cine m-ar fi votat pe mine, dacă nu explicam în primul rând colegilor mei, dar și publicului larg, că există această posibilitate să fiu candidat la președinție”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

Sursa foto: Facebook, Ludovic Orban