Lovitură totală pentru Harry și Meghan după controversatul interviu! Este o scădere record

În urma acestui interviu, institutul YouGov a realizat un sondaj pentru a vede cât de popular mai este cuplul Harry-Meghan. Așadar, sondajul arată că, pentru prima dată, britanicii care au avut o opinie negativă sunt mai numeroși față de cei care au o opinie pozitivă. 48% dintre respondenți au precizat că au o opinie negativă față de prințul Harry, în timp de 45% dintre aceștia au o opinie pozitivă.

În ceea ce o privește pe Meghan Markle, soția prințului Harry, 58% dintre britanicii care au luat parte la sondaj au precizat că au o opinie negativă, în timp ce 31% dintre ei au o opinie pozitivă.

Sondajul mai arată că popularitatea Familiei Regale nu a fost afectată de dezvăluirile făcute de cei doi. În ceea ce-l privește pe prințul Charles, popularitatea acestuia a fost afectată de interviul oferit de către fiul său. Așadar, opiniile negative asupra sa au crescut cu 6% până la 42%, în timp ce opiniile pozitive au scăzut cu 9 procente, până la 49%.

Cei doi au prins popularitate în Statele Unite ale Americii

Deși au pierdut popularitate în rândul britanicilor după interviul cu Oprah, cei doi au câștigat popularitate în rândul americanilor. Așadar, prințul Harry se bucură de aprecierea a 69% dintre respondenți, în timp ce soția sa se bucură de aprecierea a 67% dintre respondenți.

Interviul exploziv acordat de Prinţul Harry şi Meghan Markle celebrei Oprah Winfrey a fost difuzat, duminică seara, pe postul american de televiziune CBS.

Acesta a fost plin de declaraţii surprinzătoare, Meghan acuzând Familia Regală britanică de rasism, de minciună şi chiar de faptul că atitudinea acestora au adus-o în pragul sinuciderii, notează Reuters.

Meghan Markle i-a povestit realizatoarei tv Oprah Winfrey că unele persoane din cadrul Familiei Regale şi-au exprimat îngrijorări, în faţa Prinţului Harry, legate de culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie. Ea a mai spus că fiului lor, în vârstă de un an, i-a fost negat titlul de prinţ din cauza îngrijorărilor existente în rândul familiei regale legate de culoarea pielii sale.

“Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a mărturisit fosta actriţă americană.

Relaţii reci între Prinţul Harry şi tatăl său, Prinţul Charles

În plus, Prinţul Harry a dezvăluit că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare şi că tatăl lui, Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, l-a dezamăgit şi, la un moment dat, a încetat să îi mai răspundă la telefon. Harry a adăugat că a reluat între timp legătura cu tatăl lui şi că lucrează alături de acesta la îmbunătăţirea relaţiei lor.

Prinţul Harry a afirmat că a renunţat la îndatoririle lui regale din caza lipsei de înţelegere în rândul familiei regale şi pentru că se temea că istoria urma să se repete – o referire directă la moartea mamei lui, Prinţesa Diana, în 1997.

“M-am simţit cu adevărat dezamăgit”, a spus prinţul Harry, vorbind despre tatăl lui. “Familia mea literalmente mi-a tăiat sursele de finanţare”, a adăugat el.