Marcel Ciolacu susține că vrea să rămână în funcția de președinte al partidului și a sublniat faptul că este mândru de modul în care PSD-ul a evoluat, subliind faptul că PSD-ul de pe vremea lui Liviu Dragnea nu se va mai întoarce niciodată.

Totodată, el a lansat și un atac dur la susținătorii fostului lider de partid, precizând că toți cei care ”latră pe Facebook-uri” trebuie să știe că partidul nu va mai fi niciodată ca înainte.

”Momentan, vreau să rămân alături de colegii mei, președinte al PSD. Sunt foarte mândru de cum a decurs toată această perioadă în PSD și de acest nou PSD. Nu se mai întoarce.

Îi anunț pe cei care ”latră” pe Facebook-uri: PSD nu se mai întoarce în trecut, este EXCLUS. Cu Ciolacu sau fără Ciolacu, acest partid NU se va mai întoarce în trecut. Și nu s-a întors niciodată”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, făcând aluzie la susținătorii lui Liviu Dragnea.

Când va demisiona Ciolacu din PSD

Marcel Ciolacu a vorbit și despre viitorul partidului pe care îl conduce. Acesta susține că nu contează dacă el va ocupa sau nu funcția de lider în continuare, în contextul în care partidul s-a deschis foarte mult, iar mai mulți specialiști au intrat în el.

”Viitorul PSD nu o să fie neapărat Marcel Ciolacu. Partidul s-a deschis foarte mult, au venit mulți oameni noi, au venit specialiști în partid. Ce am promis eu este că nu ne mai îndepărtăm de prioritățile românilor” a mai spus Marcel Ciolacu.

În ceea ce privește o eventuală retragere din partid, Ciolacu susține că dacă pe perioada mandatului său va fi trimis în judecată, el își va da demisia.

„Să nu-ți fie frică de ce ai făcut, să-ți fie frică de ce se inventează. Dacă voi fi trimis, Doamne ferește, în judecată, într-o cauză penală, categoric îmi voi da demisia” a conchis Marcel Ciolacu.