Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan! Fostul secretar general al Guvernului, Antonel Tănase, spune că șeful PNL căruia Rareș Bogdan și Robert Sighiartău i-au cerut demisia este „cu multe clase peste șefuleții care se visează conducători”.

Trebuie menționat că  Antonel Tănase este un apropiat al lui Ludovic Orban. De asemenea, fostul secretar general susține că este nevoie de Orban la conducerea partidului.

Lovitură cruntă pentru Rareș Bogdan

Acesta subliniază că diferența dintre șefi și lideri este viziunea, corectitudinea şi profunzimea înțelegerii despre ce înseamnă de fapt a face politică.

„În plan politic, în România, există tot felul de șefi, șefuți, baroni, boși, însă foarte puțini lideri autentici. Diferența dintre primele categorii și cea din urmă o reprezintă viziunea, corectitudinea şi profunzimea înțelegerii despre ce înseamnă de fapt a face politică.

Concepția și opinia despre modurile de funcționare ale unui partid, imaginea clară asupra viitorului României și forța de a inspira, acestea sunt calitățile care îl diferențiază pe Ludovic Orban de alte personaje din politica noastră.

Unul dintre multele lucruri prin care Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a câștigat locul printre personalitățile care inspiră este faptul că știe să fie alături de oameni, fie electorat, fie membri de partid, să îi anime prin viziune, atitudine și aptitudini”, transmite Antonel Tănase.

Ce susține fostul secretar general

„Să ținem minte faptul că Ludovic Orban a preluat șefia partidului atunci când PNL devenise o umbră a unui partid, o entitate aproape inexistentă. Apoi a câștigat alegerile europarlamentare, a trecut o moțiune de cenzură și a dat jos Guvernul Dăncilă, care se bucura de o susținere de peste 40% în Parlament.

A guvernat o țară aflată într-o criză economică și sanitară fără precedent, criză al cărei început a împiedicat planul lui Ludovic Orban de a duce PSD în Opoziție prin alegeri anticipate. A trimis-o acasă pe “patroana” Bucureștiului, Gabriela Firea, prin susținerea lui Nicușor Dan și a câștigat alegerile locale cu un rezultat zdrobitor”, susține fostul secretar general.

Ludovic Orban și-a prezentat onorabil demisia

„Din păcate, la alegerile parlamentare, uzura Guvernului pe timpul pandemiei și-a spus cuvântul și PNL a decontat ravagiile făcute de virus. Însă Ludovic Orban și-a prezentat onorabil demisia, lucru fără precedent în politica românească. A condus cu ambiție negocierile pentru formarea unui nou Guvern înainte de Crăciun și a livrat la timp ce a promis: o coaliție guvernamentală policoloră, conform dorințelor românilor.

Ludovic Orban nu este un șef. Ludovic Orban este un lider care are de oferit strategie, viziune, atitudine și acțiune. Şi, ori de câte ori e nevoie, onoare. Este nevoie în continuare de domnul Orban la șefia PNL căci, dacă ne uităm în urmă, de unde am pornit alături de el în a dezvolta România, performanța este incredibilă. Şi, dacă e să fim realişti, secretul rămâne viziunea, nu impunerea. Ludovic Orban rămâne definiția unui lider, cu multe clase peste șefuleții care se visează conducători”, a conchis Tănase.