Andrew Tate a rămas fără aplicație

Andrew Tate a rămas fără aplicație! În urma unor acuzații potrivit cărora ar fi promovat misoginismul și ar fi putut constitui o schemă piramidală ilegală, Apple a eliminat de pe platforma sa o aplicație dezvoltată de Andrew Tate.

În urma închiderii „Universității Hustler’s”, Andrew Tate a dezvoltat aplicația Real World Portal. Această academie online urmărea să îi ajute pe adepții săi să obțină venituri semnificative și să promoveze videoclipurile sale din social media, care au fost criticate pentru conținutul lor misogin.

Firma de avocatură care le reprezintă pe cele patru femei care îl acuză pe Tate de agresiune sexuală și fizică a afirmat că portalul Real World îi instruiește pe tinerii bărbați cum să manipuleze femeile.

În plus, au furnizat dovezi care sugerează că aplicația funcționa ca o schemă piramidală, abonații fiind taxați cu 49,99 dolari pe lună pentru participare.

andrew tate
SURSA FOTO: Dreamstime

Aplicația a fost eliminată și de pe Google Play

Aplicația Real World Portal a fost eliminată săptămâna trecută din magazinul Google Play.

Un purtător de cuvânt al lui Andrew Tate respinge acuzațiile în ceea ce privește aplicația. El spune că aceasta nu funcționează ca o schemă piramidală. De altfel, nu exploatează pe nimeni.

El mai spune că printre utilizatorii aplicației se află și femei. Toată comunitatea, care însumează 200.000 de persoane, „poate confirma influența pozitivă și beneficiile educaționale ale aplicației”.

Patru femei cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani sunt în prezent angajate în proceduri civile împotriva lui Tate. Ele îl acuză de infracțiuni care ar fi avut loc între 2013 și 2016. Perioada coincide cu cea în care acesta avea reședința în Marea Britanie.

În prezent, Tate este judecat în România pentru acuzații legate de trafic de persoane. În iunie, el și fratele său, Tristan, au fost acuzați de trafic de:

  • persoane;
  • viol;
  • formarea unei bande criminale cu intenția de a exploata sexual femei.

Alături de cei doi frați, mai sunt acuzate și două femei din România. Toți suspecții au negat aceste acuzații, scrie The Guardian.