Într-un interviu acordat pentru Realitatea Plus, Irin Tănase, iubita fostului șef al PSD a mărturisit că Liviu Dragnea a ajuns la medic în închisoare, pentru că are dureri insuportabile la coloană.

Se pare că dea i-a fost făcut un RMN și urmează programe de recuperare. În ceea ce privește motivele pentru care Dragnea a ajuns într-o astfel de situație, se pare că de vină ar fi problemele de sănătate, în prim plan, dar și izolarea.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. (…) Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa. Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate”, a spus Irina Tănase, la Realitatea Plus.

Șefii penitenciarului sunt speriați

Totodată, Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a mai făcut o serie de acuzații dure la adresa Penitenciarului Rahova, acuzând instituția că refuză să aplice decizia instanței ce prevede ca fostul lider al PSD să poată fi trimis la muncă.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care Liviu Dragnea a apelat la Avocatul Poporului, Renate Weber, iar șefii penitenciarului se tem să aplice decizia judecătorilor, a mai spus logodnica fostului șef al social-democraților.

”Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. (…) Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. (…) Erau încălcate niște drepturi. (…) Au emis o serie de recomandări spre ANP pentru a îndrepta aceste reguli. (…) Bănuiala mea este că sunt presiuni foarte mari asupera celor din penitenciar. ”, a mai adăugat logodnica lui Liviu Dragnea.