Liviu Dragnea, în culmea disperării! Iubita lui , Irina Tănase, a rămas pe dinafara! Consiliul de Mediere i-a retras dreptul de a profesa. Trebuie amintit că Irina Tănase a absolvit un curs de mediator, în vara lui 2019.

Totul a început pentru Irina în anul 2019, când a absolvit cu curs de mediator agreat de Consiliul de Mediere. Această instituție care reglementează în România activitatea mediatorilor. Înainte de examen, Irina Tănase a făcut practică la o firmă specializată. Pe 29 iulie 2019, ea a primit autorizație să practice această meserie. După ce a obținut acest drept, Irina Tănase a figurat pe lista mediatorilor din București, publicată pe site-ul Consiliului de Mediere. În dreptul domeniului de specializare, iubita lui Dragnea a trecut „orice tip de dispută”. Ca și limbi străine, iubita lui Dragnea a completat „engleza şi spaniola”.

Oricine era inresat să apeleze la serviciile de mediator ale Irinei Tănase, o putea face accesând site-ul, de unde lua un număr de telefon, adresa biroului de mediere, dar și o adresă de mail.

Acum, însă, iubita lui Dragnea a primit o lovitură devastatoare. Pe site-ul Consiliului de Mediere, în dreptul numelui Irinei Tănase apare explicația „Acest mediator nu are drept de exercitare”. Nu se știe exact cauza pentru care s-a întâmplat acest lucru. Potrivit jurnaliștilor de la stirilekanald, este foarte posibil ca biroul Irinei Tănase să nu fi avut activitate permanentă, iar Consiliul de Mediere să-i fi retras dreptul de a profesa.

Trebuie spus că Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. Pe vremea când Dragnea era încă la PSD, iubita sa a ocupat funcția de secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, instituție condusă la acea vreme de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au devenit ulterior un cuplu. Ghinionul avea să se abată asupra lui Liviu Dragnea în 2019, când a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.