Liviu Dragnea continuă războiul cu statul paralel!

România şi partidele politice, conduse după planuri venite din afară

Fostul preşedinte al PSD şi probabil viitor lider al formaţiunii Alianţa pentru Patrie a vorbit din nou despre gupurile de interese ce conduc din umbă partidele politice din România.

Sunt grupuri cu puternice legături în structurile de informații, naționale, dar mai ales internaționale, consideră Liviu Dragnea, care a declarat, într-un interviu pentru Realitatea Plus, că România este condusă după planuri care nu sunt ale ei, ci vin din afară şi sunt doar comunicate liderilor de partid.

“Din păcate, România e condusă după planuri care nu sunt ale ei, dar în același timp și partidele sunt conduse după planuri care nu sunt ale lor, ci după planuri care sunt de afară, care sunt comunicate liderilor de partid.

Concluzia este că interesul pentru România nu se prea regăsește în această toată mică arhitectură pe care am prezentat-o eu. Mă deranjează faptul că nu-și asumă o răspundere politică, evident cu posibile costuri electorale, cu posibile daune politice”, a spus Liviu Dragnea, potrivit realitatea.net.

Parlamentarii şi primarii PSD nu înţeleg nimic din deciziile liderilor de la vârful partidului

Fostul lider social-democrat mai afirmă că a fost sunat, în ultima perioadă, de mulţi parlamentari şi primari ai PSD, nemulţumiţi şi mai ales nedumeriţi de modul în care acţionează conducerea PSD. Este vorba despre deciziile luate cu privire la lipsa de susţinere a moţiunii de cenzură a USR şi AUR împotriva Cabinetului Cîţu şi apoi depunerea propriei moţiuni împotriva Guvernului. “Fiecare înțelege orice, din chestia asta”, spune Dragnea.

“Primesc multe telefoane de la parlamentari și primari PSD care au fost nemulțumiți de decizii și acțiuni ale actualei conduceri a partidului. Prima a fost atunci când nu înțelegeau de ce nu se susține prima moțiune de cenzură, cea a USR și AUR.

Iar a doua acțiune, atunci când a fost depusă moțiunea PSD și s-a dat ordin pe unitate că trebuie votată pentru că acum s-au aliniat astrele. Iar fiecare înțelege orice, din chestia asta”, a mai precizat Liviu Dragnea.