Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, intervine în scandalul momentului. Mai exact, au existat replici acide între Victor Ciutacu și Traian Berbeceanu, iar Olguța a simțit nevoia să intervină. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru l-a făcut praf pe Berbeceanu.

În plus, Olguța a punctat și faptul că dacă un secretar de stat al PSD-ului ar fi avut un asemenea limbaj la adresa unui ziarist ar fi fost jihad.

„Ce limbaj de „demnitar al statului” are Traian Berbeceanu în disputa cu Victor Ciutacu. Inadmisibil! Dacă şi-ar fi permis un secretar de stat PSD-ist să se ia în halul ăsta de vreun ziarist cred că ar fi fost jihad. Nimănui din PNL, mai ales celor care sunt invitaţi permanenţi în emisiunea lui Ciutacu, nu i se pare normal să sancţioneze derapajele suburbane ale insului care a fost şi el „penal” acum vreo câţiva ani şi în a cărui apărare a sărit exact presa pe care o atacă acum. Mai mult decât jenant!”, a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Traian Berbeceanu, replici dure la adresa lui Ciutacu

Pe pagina sa de Facebook, Berbeceanu l-a făcut pe Victor Ciutacu vagabond și l-a comparat pe acesta cu o femeie de moravuri ușoare. Limbajul nepotrivit al acestuia la adresa lui Ciutacu a determinat-o pe Olguța Vasilescu să intervină.

„Mă întreabă multă lume, de ce nu-i răspund vagaboandei ciutace? Păi, de obicei nu vorbesc urât cu femeile însă, în cazul ălora de moravuri ușoare, mai fac excepții.

Așadar, măi obraznicătură mică care strigi toată ziua să moară Securitatea, taman din curtea instituției, ai uitat fă, când, în urmă cu puțini ani pișai ochii și băleai abundent rugandu-mă pe messenger să cobor în mizeria ta, să facem ceea ce tu numești „o emisiune”?”, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook.