Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a reamintit de momentul în care Cristina Țopescu, fostă jurnalistă, i-a luat apărarea lui Tudor Chirilă într-un scandal, când a bătut în plină stradă, un om.

Jurnalistul de la România TV îl ironizează pe Chirilă pentru faptul că nu a postat niciun mesaj și nici nu a spus nimic referitor la moartea Cristinei Țopescu. 

”Ultima oară când am stat de vorbă, telefonic, cu Țopeasca a fost în primăvară, când bătea Chirilă lumea pe stradă. A fost unica dispusă a-l apăra în direct. Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie. Acu’ văd că ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva, orice”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Cristina Țopescu a murit în condiții suspecte

Cristina Țopescu, fost jurnalist, a murit în condiții suspecte. Se pare că, aceasta a fost găsită moartă în propria casă, îmbrăcată în pijamale, pregătită să doarmă. Potrivit anchetatorilor, Cristina ar fi fost decedată de aproximativ 3 săptămâni, în momentul în care a fost găsită de către vecini și au fost sesizate autoritățile. Cauzele morții acesteia sunt momentan necunoscute.

Jurnalista Aneta Sîngeorzan a declarat că Cristina Țopescu nu a mai fost activă pe WhatsApp de pe data de 28 decembrie, de la 9:54 dimineață. Însă, dacă aceea este și ziua morții, rămâne de văzut. Cert este că vecinii nu o mai văzuseră pe vedeta TV de multe zile, motiv pentru care au și alertat poliția.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat.