Rareș Bogdan a povestit plângând despre cea însemnat Cristina Țopescu pentru el dar și cum a reacționat la aflarea veștii că aceasta nu mai este printre noi.

„L am sunat pe colegul și prietenul meu Marcel Vela sa vad dacă informația este reală. M-a sunat înapoi în doar trei minute și mi-a confirmat. Speram să nu fie așa”, a povestit Rareș Bogdan la România TV. El a intrat în direct, prin telefon.

Ce facea de Crăciun și Anul Nou

El a continuat să spună că avea o relație bună cu jurnalista TV, pe care o considera o persoană extrem de sensibilă. „Vorbeam cu ea pe whats app, trimitea mesaje de Crăciun și de Anul Nou. Acum nu a mai dat niciun semn”, a continuat liderul PNL printre lacrimi.

Rareș Bogdan a mai povestit că după dispariția tatălui ei, Cristian Țopescu i a fost greu.

„Îmi cer scuze dar nu mai pot vorbi”, a spus Rareș Bogdan care a ieșit din direct plângând.

De altfel, liberalul a postat pe pagina de socializare unn mesaj sfâșietor despre Cristina Țopescu.

Ultima întâlnire cu Cristina Țopescu

„BreakingNews:

Lacrimi, lacrimi de tristete profunda. Cristina a ales sa plece sa il intalneasca pe Bunul sau Tata. O veste care a cazut ca un traznet ACUM. Imi este aproape imposibil sa realizez asta. Ultima mea intalnire cu ea a fost la Alegerile Prezidentiale. Ultimul Interviu inaintea alegerilor EuroParlamentare de pe 24 Mai am ales sa il fac cu ea, a fost un interviu si un Live fabulos pe Facebook-ul meu, al ei si al ziarului Adevarul. Un Live in masina mea, pe strada si in Metrou, intr-o zi cand Bucurestiul a fost inundat la propriu de o ploaie care a paralizat orasul. Drum bun la Ceruri, Cristina draga! Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa. Visa, mi-a dezvaluit, sa isi cumpere o casuta intr-un sat sasesc din Transilvania si sa se mute acolo, cu pisicile si cainii ei pe care ii iubea si ii ingrijea. Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in casa din Pipera, Bucuresti, asta dupa ce vecinii au sesizat ca in ultimele zile nu a mai fost vazuta nicio miscare in casa si curtea sa iar masina nu a mai fost miscata. I-a fost aproape imposibil sa mai traiasca dupa disparitia Bunului Sau Tata, il diviniza si il iubea pe acesta intr-un mod cum rar se poate vedea, pentru Ea a fost TOTUL. Acum se vor reintalni!”, a scris acesta pe pagina de Facebook.