Laurențiu Reghecampf este cunoscut în mass media din România pentru discreția pe care o afișează când este întrebat despre viața sa personală. Însă în decembrie, acesta a decis să își deschidă sufletul în fața oamenilor și să vorbească despre evenimentele teribile din trecutul său.

Astfel că Laurențiu Reghecampf a decis să povestească câteva amintiri triste în emisiunea de pe YouTube „Fiță cu Adiță”, difuzată pe „The Exclusive”.

„Fetița mea a murit la un an și două luni”

Laurențiu Reghecampf a avut o fiică împreună cu prima sa soție, Mariana Pfeiffer, însă, din nefericire, copilul s-a stins din viață prea devreme. Acesta a fost nevoit să treacă prin durerea cumplită de a-și îngropa propria fiică. Moartea fetiței, pe numele Ana Lisa, a fost provocată de o malformație cardiacă congenitală numită tetralogia Fallot.

„Ne-am dat seama că are o boală, tetralogia Fallot, inima nu se formase exact, camerele de la inimă. Ne-am dat seama pe la șase luni, ne-am dat seama pentru că obosea când mânca. I se învinețeau buzițele și ne-am dus la un control și atunci ne-a spus că există o problemă și că trebuie să se facă operație.

Am ajuns la Cluj, la un doctor foarte mare, operația a reușit, dar la fiecare operație la un copil, așa mi s-a spus, trebuia să lase copilul deschis timp de 24 de ore ca să vadă dacă mai sunt complicații. Din păcate a făcut pneumonie și nu a putut face operație.

Pentru mine a fost mai ușor să trec pentru că eram mereu plecat cu colegii, mai greu a fost pentru fosta mea soție, care a trebuit să treacă singură în această perioadă”, a povestit Laurențiu Reghecampf.

Conform spuselor sale, aceasta a fost prima înmormântare la care a luat parte cu trup și suflet în totalitate. A doua tragedie din viața sa a avut loc în urmă cu trei ani de zile, când bărbatul care l-a crescut și l-a îndrumat spre fotbal s-a stins din viață.

„Tata a jucat un rol foarte important în ceea ce am realizat eu”

Acesta a povestit că a fost un șoc enorm să-l vadă murind pe tatăl său, bărbatul care l-a educat să devină un campion sportiv. Amprenta pe care tatăl său a lăsat-o în inima sa îi va aduce mereu zâmbetul pe buze lui Laurențiu Reghecampf când se va gândi la el.

„A fost a două înmormântare la care am fost în viața mea, adică să fiu efectiv în mijlocul unei tragedii. Prima a fost fetița mea, a doua a fost tatăl meu.

Tata a jucat un rol foarte important în ceea ce am realizat eu. Pot să spun că m-a obligat să joc fotbal, nu aveam voie să fac altceva decât fotbal. Mereu îmi aduc aminte cu plăcere despre el”, a mai povestit, cu tristețe, Laurențiu Reghecampf.