Laurențiu Reghecampf a surprins pe toată lumea! Cum a putut fi surprins? FOTO

Antrenorul Universității Craiova și noua sa iubită au fost surprinși pe stradă de cancan.ro. Imaginile respective au fost au fost realizate zilele trecute. În acest context, cei doi nu mai au nici o problemă să se afișeze împreună, după ce relația lor a devenit oficială.

Corina Caciuc a fost surprinsă de sursa menționată în timp ce pleca de la locuința lor către un restaurant, unde avea să se întâlnească cu o prietenă. Aceasta era îmbrăcată lejer, purta o pereche de colanți negri și un tricou roșu, iar pe deasupra  a îmbrăcat o geacă neagră.

Au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre parcarea în care se afla mașina

După câteva minute, și-a făcut apariția și iubitul ei. Laurențiu Reghecampf a ajuns la restaurant, iar după câteva minute, cei doi s-au retras. Antrenorul Universității Craiova și Corina Caciuc au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre parcarea în care se afla mașina.

Corina Caciuc este însărcinată

Potrivit informațiilor apărute în presa mondenă, Corina Caciuc este însărcinată cu un băiat. Acest lucru a fost confirmat cu prilejul celui mai recent control medical.

Astfel, aceasta ar urma să nască în luna mai a anului viitor. Iar dacă lucrurile vor evolua normal, nașterea ar urma să aibă loc undeva între 15 și 20 mai. Până la momentul respectiv cei doi speră să se încheie și divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan.

Cine este Corina Caciuc

Noua iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, are 29 de ani și conduce, ca directoare, o companie de afaceri pe relația China – România. Iubita lui Reghe este licențiată în management, facultate pe care a început-o în Dubai și a finalizat-o în România. Mai mult, ea mai are un master în afaceri pe care l-a obținut la Universitatea Cambridge din Marea Britanie.