După divorțul ei de Laurențiu Reghecampf, despre care s-a vorbit săptămâni întregi, vedeta continuă să surprindă publicul din România.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan intenționează să-și deschisă două posturi de televiziune în țară. Noile posturi de televiziune vor fi legate de trustul media Realitatea și vor fi cunoscute sub denumirea de „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”.

Lansarea va avea loc pe 1 Decembrie

De 1 Decembrie, Anamaria Prodan va avea două motive să sărbătorească ziua de miercuri. Posturile de televiziune Realitatea Sportivă și Realitatea Star, proiecte în care este implicată financiar, vor fi lansate miercuri de Ziua Națională a României.

„Pe 1 Decembrie, oameni buni, de Ziua Națională a României, familia Realitatea se mărește cu două proiecte: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Anamaria Prodan va fi acționar la ambele televiziuni și se va ocupa de partea tot ce ține de partea editorial”, a declarat Claudiu Giurgea.

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a precizat căt este contribuția financiară inițială în cele două posturi de televiziune: totul se învârte în jurul sumei de 800.000 de euro.

Anamaria Prodan, colaborare cu Kamara

Duminică, 21 noiembrie, când a fost făcut anunțul surprinzător, Anamaria Prodan a declarat că se va ocupa de partea editorială pentru Realitatea Sportivă. Un rol important pentru Realitatea Star va fi ocupat de Kamara, potrivit paginademedia.ro.

Anamaria Prodan, despre „Realitatea Sportivă”

Impresara a explicat că pe Realitatea Sportivă, pe lângă rezultatele meciurilor din diverse sporturi, va exista o rubrică specială în care va fi prezentată publicului viața jucătorilor de fotbal din afara terenului.

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge.

Nu e adevărat! Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a spus Anamaria Prodan.