Doliu în lumea fotbalului! Un tânăr jucător a murit din cauze necunoscute: Regretăm dispariția sa fulgerătoare

Fotbalistul brazilian Riuler Oliveira, care evolua în prima ligă a campionatului Japoniei, a încetat din viaţă la doar 23 de ani, din cauze necunoscute deocamdată, a anunţat, miercuri, clubul său, Shonan Bellmare, citat de EFE.

„În aceste momente aşteptăm rezultatele autopsiei”, a precizat clubul nipon la care evolua mijlocaşul brazilian, care a murit subit marţi.

„Regretăm profund dispariţia sa fulgerătoare”, a precizat gruparea din oraşul Hiratsuka, cu care Oliveira se afla sub contract din 2020, după ce a ajuns în arhipelagul nipon în 2019 şi a mai trecut pe la cluburi japoneze precum JFC Miyazaki sau FC Osaka.

În ţara sa natală, Riuler Olveira a jucat la Coritiba (2015), Athletico Paranaense (2016) şi Internacional Porto Alegre (2018).

În urmă cu câteva zile, un at fotbalist s-a stins din viață

Fotbalistul panamez Adonis Villanueva, de la Club Deportivo del Este, s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani, după ce a suferit cu câteva zile înainte un accident vascular cerebral. Astfel, clubul său, CD del Este, a anunţat tragica veste și a transmis „cele mai sincere condoleanțe”.

CD del Este a anunţat vestea trecerii în neființă a atacantului lateral şi a transmis „cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor pentru această pierdere neaşteptată”. Amintim că fostul internațional al statului Panama a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată joia trecută.

Regretabil, acesta a pierdut lupta și a murit luni, 22 noiembrie. Directorului clubului panamez, Jan Pablo Serrano, a spus că Adonis Villanueva ar fi început să simtă primele simptome ale ischemiei cerebrale în timp ce se odihnea acasă.

„S-a antrenat normal cu echipa şi era acasă când a început să se simtă rău”, a transmis Jan Pablo Serrano.

De asemenea, coechipierii săi au purtat tricouri cu numărul 19, împreună cu cu mesajul „Adonis, pentru totdeauna”, la ultimul joc de campionat. Tricoul respectiv este cel pe care l-a purtat Villanueva la Club Deportivo del Este. Ultima apariție pe teren a regretatului fotbalist a fost în remiza echipei sale, 0-0 cu Plaza Amador, meci în care a evoluat 20 de minute.

Totodată, Villanueva a mai jucat în cariera lui la cluburi precum Rio Abajo, Chepo FC, Sporting San Miguelito şi Alianza FC.