Alexandru Arșinel a fost invitat la Teo Show. Acesta a participat, online, la emisiunea, la scurt timp după operația pe cord deschis. Consacratul actor a vorbit în lacrimi despre revenirea sa pe scena teatrului după intervenția medical suferită.

„Avem medici adevărați”

Alexandru Arșinel, actorul care a atins onorabila vârstă de 82 de ani, a trecut recent printr-o operație pe cord deschis. Intervenția medicală a fost un succes, drept urmare acesta și-a arătat aprecierea și respectul pentru cadrele medicale din România susținând că „avem medici adevărați.”

În cadrul interviului înregistrat de la Teo Show, Alexandru Arșinel a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut din cauza afecțiunilor la inimă.

„Am avut o operație pe cord și sper că vorbind cu voi la câteva zile după operație demonstrează că avem medici adevărați. A fost o perioadă grea, pentru că la operații pe cord nu mergi la sigur, inima stă acolo bate și nu știi cât și pentru cine bate. De data asta am avut un control corect, care m-a pus pe picioare, trebuie să treacă o perioadă în care să mă acomodez cu colegii vechi, cu colegii noi și să mă reîntâlnesc cu directorul meu, Vasile Muraru, cu care să punem la punct proiecte”, a mărturisit Alexandru Arșinel.

„Mi-e dor de public, mi-e dor de zâmbetul lor generos”

Fiind un artist desăvârșit, Alexandru Arșinel a izbucnit în lacrimi din cauza dorului imens pentru scena teatrului și pentru publicul său. Acesta a spus că intenționează să le ofere ultima fărâmă de energie oamenilor care îl apreciază ca actor.

„Mi-e dor de public, mi-e dor de zâmbetul lor generos, uneori îngăduitor, dar cel mai important este zâmbetul lor, iar eu încerc să le ofer, să storc, ce a mai rămas din mine pentru ei și pentru prietenii mei”, a afirmat Alexandru Arșinel.

„Claunul este însoțitorul meu, semnifică partea cealaltă, partea nevăzută a ființei mele”

Alexandru Arșinel a fost întrebat despre două obiecte de pe biroul său, respectiv un volum de poezii scrise de Mihai Eminescu și un claun. Întrebat ce semnificație are al doilea obiect, actorul a mărturisit că simbolizează partea nevăzută a personalității sale.

„Claunul este însoțitorul meu, semnifică partea cealaltă, partea nevăzută a ființei mele, un claun, asta suntem toți, niște clauni și încercăm să-i încurajăm pe oameni cum încercăm în aceeași măsură să ne încurajăm pe noi. Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă.”, a concluzionat actorul.