Ministrul a scris în postarea sa de pe Facebook că următoarele pensii vor ajunge la timp și, în plus, vor fi și mărite. Violeta Alexandru a dat asigurări în această privință și a respins „zvonurile” și „minciunile” care prevestesc că acestea vor ajunge cu întârziere în luna septembrie. Ministrul a precizat că taloanele de pensie sunt pregătite pentru a pleca spre Poșta Română și a făcut apel la unii poștași care mai răspândească aceste zvonuri să rămână serioși pentru că pensionarii nu merită așa ceva.

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic și speră că nu va funcționa, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.

Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câștigă prin seriozitate.

Foto – taloane de pensie pregătite pentru a pleca spre Poșta Română și de acolo la pensionari. Sunt într-o permanentă legătură la nivelul conducerii Poștei și văd că se implică punându-și la punct ultimele detalii.

Îi rog pe poștașii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajați serioși. Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă și în administrație sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi – nu din când în când – și cu un autentic spirit de echipă”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.