Horoscop de weekend 14, 15 noiembrie. Zodia care este trădată! Problemele se țin scai

BERBEC Sâmbătă te trezești târziu și te duci la culcare devreme. Recuperezi energia desfășurată săptămâna care a trecut. Duminică eşti invitat la o paradă de modă, sau o conferință TED. Online, sigur că da. Ai o idee, care ți se pare foarte interesantă, abia aștepți să o poți discuta cu cineva competent. Săptămâna viitoare…

TAUR Eşti sănătos şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, în cursul zilei de sâmbătă. Şi o petrecere drăguţă, la un Scorpion care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, la un prieten cu curte. Duminică este şi o zi excelentă pentru cumpărături, scurte ieşiri în oraş, sau mici plimbări prin magazine. Un weekend normal!

GEMENI Sâmbătă, aspecte favorabile deciziilor importante de genul – fac sau nu fac curăţenie în toată casa şi asta pentru că programul de duminică este deja stabilit. De asemenea, sâmbătă este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul distracțiilor pe care le poţi face. Duminică utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

 

RAC Sâmbata este o zi plăcută care se poate termina intr-o petrecere, sau la ziua de naştere a unui alt semn de apă, a unui Scorpion. Duminică, poţi să ai un drum scurt, dar cu profit. Weekendul este sub semnul vitezei. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce iti dorești, de fapt. Nu ai timp! Asa timpul trece repede, confiscat de grijile cotidiene! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi!

LEU Sâmbătă, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, ai mai multe oportunităţi şi posibilităţi pentru timpul liber, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică!

FECIOARĂ Ceea ce nu trebuie să faci sâmbătă: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când ajungi acasă nu-ţi mai place. Duminică eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Evită pe cât posibil discuţiile cu persoane străine, sau discuţiile în contradictoriu cu rudele, partenerii şi/sau asociaţii, mai ales despre proprietăţi sau posesiuni comune şi/sau planuri de vânzare-cumpărare.

 

BALANŢĂ O sâmbătă obositoare, pentru că amesteci lucrurile, utilul cu plăcutul. Fii eficient în ceea ce faci, mai ales dacă este vorba de cumpărături. Nu pierde timpul! Pe seară posibilă veste bună. Limitează-te la activităţile de rutină, de weekend. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu, fie că este sâmbătă, sau duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea!

SCORPION În weekend ai speranţa că poţi să faci o mulţime de treburi pentru casă. Organizează-te, cere ajutor şi împarte sarcini familiei, partenerului. Vremea trece repede, timpul parcă zboară! În această perioadă este bine să nu ai o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă. Evită orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur.

SĂGETĂTOR Sâmbăta aceasta gândurile nu te lăsă să te relaxezi. Fă puţin sport, du-te la sală, sau la masaj, ca să “arzi” principiile negative. Lasă curăţenia sau plimbarea şi odihneşte-te cât trebuie! Duminică, este un bun prilej pentru nativii şi nativele din zodia centaurului arcaş să se odihnească plenar şi/sau să înceapă o rearanjare a căminului pentru iarnă, pentru Crăciun.

 

CAPRICORN Sâmbătă este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. A venit timpul să suni pe vechiul tău prieten din copilărie! Cu ceva planete binevoitoare, ei bine, aceasta configuratie face ca perioda în discuţie să fie benefică. Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei.

VĂRSĂTOR Sâmbătă pari vulnerabil şi de acest lucru poate profita cineva din jurul tău care vrea să se folosescă de tine ca de o un bancomat. Nu-ţi face griji, o să te descurci şi de data aceasta. Stelele si vremea dar si vremurile, puternice prin schimbari, îţi conferă energia de care ai nevoie. Duminică, din nou ai ceva de rezolvat în casă, dar numai în cursul prînzului.

PEŞTI Sâmbătă, conjunctura face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Primeşti o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau ai o întâlnire neanunţată cu o persoană dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Duminică poţi să fii sigur că trebuie să dormi mai mult, cât este întuneric!