La aflarea veștii că spectacolele se pot ține cu 500 de persoane, latifundiarul din Pipera a reacționat și a spus că tot la fel și pe stadion au voie atunci 500 de persoane.

„Cum adică? Se poate să fie 500 de oameni la un spectacol? Dacă e vorba de spectacol în aer liber… Ce înseamnă? Înseamnă că și la fotbal pot fi 500 de oameni. Cu siguranță așa va fi! Nu putea omul să spună specific pe stadion. A zis că pot fi 500 la spectacol. Gata! Nu putea să spună «Pe stadion». Ce e fotbal? E spectacol. Au voie 500 de oameni. Punct.

Da, fără suporteri la meciuri. Dar cu 500 de «nesuporteri» se poate! Nu știu, domnule. 500 de oameni, nu suporteri. Suporterii sunt mii și mii. Vor fi spectatori, nu suporteri! Nu sunt suporteri. Se uită 500 de oameni. Dacă omul a spus că se poate să fie spectacol cu 500 de oameni, noi lăsăm 500!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

De asemenea, patronul FCSB a spus că nu se teme de coronavirus și nu are nevoie de mască de protecție, adăugând că este apărat de rugăciuni și nu poate fi atins de nimic.

„Păi ce, evit eu ceva? Crezi că mie mi-a fost frică de vreun coronavirus? Port eu vreo mască sau ceva? Mă duc la Biserică și masca mea e Sfânta Liturghie! Cine poate să mă atingă? Mă duc în fiecare dimineață, la ora 8, la Sfânta Liturghie. Poate să mă atingă corona pe mine? Ce corona? Nici 17 miliarde de corona! Sfânta Liturghie, Sfânta Liturghie, împărtășanie, spovedanie… Mă apară Hristos și îngerul de la Sfântul Botez.

Nu mi-e frică de corona! Nicio mască, nimic! Mă interesează doar Biserica și fotbalul. Nici măcar mai afacerile nu mă interesează. Biserica e singura care contează, e peste viața mea. Dacă Hristos zice să mor, mor acum. Nu mă interesează altceva”, a mai spus Becali.