Gigi Becali se apucă de curățenie la FCSB! Ce planuri are latifundiarul din Pipera

Potrivit lui Gigi Becali, din lotul pentru sezonul următor nu vor mai face parte Lucian Filip, Alexandru Stan și Aristidis Soiledis. Acesta a mai spus că pe lângă aceștia vor mai exista încă 4 jucători care nu vor juca în noul sezon.

„Tănase, Moruțan, Olaru, Coman, Tavi Popescu. Ce poți să le faci? Poți să îi schimbi? În spate nu m-am băgat niciodată, dar o să vină doi fundași centrali. În dreapta avem Crețu și Haruț.

Eu mă bag doar de la mijloc în sus, dar acum n-am ce face. Sunt prea mari vedete! Mai trebuie la închizător să aleagă antrenorul, dar sunt și acolo, îl avem pe Șut. Nici nu pot să îl schimb pe Moruțan, că face o magie când nu te aștepți.

Pe Olaru n-am cum să îl schimb, că e gladiator. Pe Tănase nu poți, Coman nici atât, că e șarpe. Ce să mă implic eu? Ce să fac acum? Sunt prea mari valori, jucători de zeci de milioane de euro. Nu mai am cum să mă implic”, a mai declarat Becali.

Becali nu regretă refuzul lui Șumudică

Latifundiarul din Pipera a mai spus că nu regretă că Marius Șumudică a refuzat să vină la FCSB pentru că, în acest mod, face economie la bani.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, a spus Becali.

Victor Pițurcă îi avertizează pe antrenorii de pe lista lui Becali

Chiar dacă Marius Șumudică și Nicolae Dică l-au refuzat pe Gigi Becali, acesta are și alți antrenori pe listă. În acest context, Victor Pițurcă are un mesaj pentru antrenorii de pe lista acestuia.

„Pe mine nu mă interesează FCSB. În România contează doar Steaua pentru mine. Ce să facă antrenorii la FCSB? Să fie marionete?! Pentru că așa vrea Gigi. El vrea să facă echipa de start și schimbările. Cine vine trebuie să facă asta. Cine nu face nu vine la FCSB!

Poenaru și Croitoru sunt antrenori de perspectivă și au o anumită experiență. Să se gândească acum dacă vor să fie secunzi. Să se gândească bine, pentru că ei știu mai bine ce au de făcut.

Nu cred că Dică putea greși și putea accepta oferta lui Gigi. El a plecat la un drum cu Rădoi și era urât să părăsească naționala pentru a merge la o echipă la care să fie secund. El trebuie să rămână lângă Rădoi și să facă treabă acolo”, a spus Victor Pițurcă în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Becali a anunțat că vrea un antrenor ieftin

După refuzul celor doi, Gigi Becali a declarat că o să ia un antrenor ieftin și a precizat pe cine mai are pe listă.

”O să iau un antrenor ieftin. Poate să zică lumea orice. O să vorbesc, poate, și cu Ilie Poenaru. Și cu Prepeliță, dar și cu Marius Croitoru, să vedem cum vede fotbalul.

Mie îmi place fotbalul de posesie, tiki-taka. Eugen Neagoe, da. Numai să facă cum zic eu, nu ca Piți. E glumă! Neagoe, da.”, spune George Becali.