Decizie uluitoare luată de către miliardarul Gigi Becali. Acesta a dezvăluit că noul antrenor al vicecampioanei va fi fostul rapidist, Marius Şumudică.

Gigi Becali, decizie incredibilă

Decizia a şocat pe toată lumea pentru că Marius Şumudică este un rapidist convins care de foarte multe ori a intrat în conflict cu fanii roş-albaştrilor şi chiar a înjurat gruparea vicecampioană. Gigi Becali s-a săturat însă de lipsa de performanţe şi a luat această hotărâre.

Declarația patronului de la FCSB vine la doar câteva zeci de minute de la momentul în care Marius Șumudică, antrenor liber de contract după despărțirea de Rizespor, a dezvăluit că a primit o ofertă de la Gigi Becali, pe care, însă, nu a acceptat-o încă, dorind să discute cu familia.

”Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește”, a declarat Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Toni Petrea va fi înlocuit

Astfel, Toni Petrea va fi înlocuit la doar un an după ce a fost instalat la gruparea roş-albastră. În acest timp, Petrea câștigat Cupa României, la finalul stagiunii trecute, 1-0 în finala cu Sepsi, dar a ratat câștigarea campionatului în actualul sezon, în favoarea celor de la CFR Cluj.

Marius Șumudică, liber de contract din martie, când s-a despărțit de Rizespor, va reveni în Liga 1 după o pauză de patru ani, ultima echipă pe care a pregătit-o în Liga 1 fiind Astra, unde a și câștigat campionatul, în 2016.