Subiectul antrenorilor de la FCSB este unul extrem de delicat, fiind puţini cei care au reuşit să reziste o perioadă mai lungă la formaţia patronată de Gigi Becali.

După 2015, când a ieşit din închisoare şi l-a îndepărtat pe Costel Gâlcă de pe banca tehnică, Becali şi-a ales doar antrenori care s-au făcut “preş” în faţa sa.

În contextul discuţiilor cu Mariuş Şumudică, despre a cărui venire la FCSB Becali spunea că este 99% rezolvată, însă nu s-a concretizat până la urmă, latifundiarul din Pipera a explicat de ce nu a apelat la alţi antrenori, care erau liberi de contract, precum Victor Piţurcă sau Dan Petrescu.

Până la urmă, se pare că următorul antrenor al FCSB va fi Nicolae Dică, actualul antrenor secund al Naţionalei.

“Fotbaliștii sunt un fel de familie lărgită. Îmi înjuri copiii!?”

Pe lista celor despre care a vorbit Becali, în stilul său unic, se mai numără şi Costel Gâlcă, Olăroiu sau Reghecampf.

“Hai să îi luăm pe rând. Victor Pițurcă? Nu mă înțeleg cu el. M-am împăcat cu el. Nu e bine să rămân împăcat decât să ma cert iar? Nu vreau să-l atac, dar e stilul lui și mie nu-mi place. Eu sunt stăpân, eu fac tot!

Dan Petrescu? Să mă ierte Dumnezeu! În curtea mea, nu se fumează. Aveam un om, competent, a început să înjure și l-am dat afară. La mine nu se înjură. În curtea mea nu se înjură, dar pe angajații mei? La fotbaliștii e ceva și mai special, ei sunt un fel de familie lărgită. Îmi înjuri copiii!?”, a spus Gigi Becali la Look Sport.

“Dacă un om îmi face mie așa nu mai lucrez cu el, că așa vreau eu”

“Costel Gâlcă? Ce-i cu el!? Când am fost eu, am vorbit cu el ceva și a făcut altceva, atunci, la Iași. Dacă un om îmi face mie așa nu mai lucrez cu el, că așa vreau eu. Fac cum îmi place. El când a câștigat, el a primit bănuțul. După l-am dat și în Spania. Toți care au antrenat FCSB au devenit milionari. Olăroiu e milionar, Reghecampf e milionar.

Cosmin Olăroiu… nu are rost să discutăm. Poate să vină la FCSB când vrea el. Vorbim numai la superlativ despre el, a şi demonstrat, e al doilea după Lucescu. În plus, a făcut zeci de milioane din fotbal. Cosmin Olăroiu e prietenul meu.

A venit atunci să mă ajute să câştigăm Cupa, altfel eram distruşi, pentru că nu mergeam în cupele europene şi nu aveam coeficient UEFA. Dar nu pot să-i dau 20.000 de euro lui Olăroiu, când el are zeci de milioane”, a mai spus patronul roş-albaştrilor.

Sursa foto: Dreamstime