Semafor roșu, cartonaș roșu

Imaginile îl arată pe Victor Pițurcă în clipa în care și-a a trecut pe culoarea roșie de la semafor, după care și-a întors autoturismul pe o trecere de pietoni, din București. Mașina a circulat în acele clipe și pe linie dublă continuă, fiind astfel întoarsă în mod neregulamentar. După aceea, fostul selecționer și-a lăsat autoturismul tras pe dreapta, în apropierea unei bănci, în care a petrecut aproximativ jumătate de oră, potrivit spynews.ro

Sursă foto: spynews.ro

Atenție la neatenție

Foarte grăbit, cunoscutul antrenor de 63 de ani nu a ținut cont absolut deloc de regulile din trafic. I-a făcut pe alți șoferi să întoarcă privirea, în perioada pe care a petrecut-o în spatele volanului.

La începutul lui 2020, Victor Pițurcă și-a încheiat brusc colaborarea cu CS Universitatea Craiova, după doar șase luni de zile, în care a antrenat respectiva echipă. În calitate de jucător de fotbal, a evoluat atât pentru Dinamo Slatina, Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, FC Olt, Steaua, dar și Lens. Acesta a câștigat când era la Steaua atât Cupa Campionilor Europeni, dar și Supercupa Europei.