În urmă cu ceva timp, jurnaluldecraiova.ro nota că patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, ar fi fost infectat cu coronavirus după ce a intrat în contact cu cei trei membri ai staff-ului tehnic depistași pozitiv.

La scurt timp, Universitatea Craiova a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj care infirmă cele apărute în presa locală.

”Pentru a opri promovarea știrilor false facem următoarele precizări:

– niciun acționar al Universității Craiova nu este infectat,
– nu exiată un alt caz de Covid-19, în afara de cele anunțate.”, se arată pe pagina de Facebook.

Următorul meci al Universității Craiova era programat pe 29 iulie, de la ora 20:30, cu Astra Giurgiu, în runda a noua a play-off-ului Ligii 1.

Ieri s-a aflat că Dan Petrescu a fost infectat cu COVID-19

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acesta este cel de-al 13-lea membru al CFR Cluj care este infectat cu COVID-19.

Trebuie menționat că din cele 13 cazuri, trei au ieşit negative la al doilea test, informează gsp.ro

Primul caz pozitiv de coronavirus a fost înregistrat la 19 iulie. După cele întâmplate, meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. În momentul de față, echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia.

CFR Cluj ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Cei de la CFR Cluj înregistrează mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Deși conducerea campioanei păstrează misterul în jurul acestui caz, s-a aflat, pe surse, că alți patru jucători, dar și un alt membru din staff ar fi ieșit negativ. Este vorba despre Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean, kinetoterapeutul Radu Pralea și preparatorul fizic al echipei, Bogdan Aldea, scrie digisport.ro