Gigi Becali refuză convocările pentru Jocurile Olimpice: Să vină Cîțu să facă echipă de fotbal

Gigi Becali s-a alăturat celor de la Rangers, care nu sunt de acord cu convocările pentru Jocurile Olimpice. Latifundiarul din Pipera a spus, în repetate rânduri, că nu își va lăsa jucătorii la dispoziția federației pentru acțiunea din Japonia.

El a declarat, la Pro X, că dacă Federația vrea Jocuri Olimpice, atunci statul român să se implice și să bage bani într-o nouă echipă de fotbal. Becali a mai spus că Federația Română de Fotbal trebuie să înțeleagă că cei din fotbal vor să facă bani.

„Federaţia trebuie să înţeleagă că noi nu facem Jocuri Olimpice, noi facem bani. Dacă vor să facă Jocuri Olimpice, atunci să vină Statul Român, cu Cîţu, şi să bage bani, să facă echipă de fotbal. Tu, Federaţia Română de Fotbal, nu dai, iei bani! Iei şi 10% din sumele de transferuri de jucători. În plus, tu primeşti bani de la UEFA, FIFA şi nouă nu ne dai nimic.

Nu numai că nu ne dai niciun ban, dar ne şi obligi să pierdem bani! Ne obligi să jucăm cu doi fotbalişti sub 21 de ani. Ceea ce se nu se întâmplă nicăieri! După aceea, mai vin şi spun: <<bă, trebuie să faci şi echipă de fotbal feminin, bagi bani acolo >>. Şi, cu alte cuvinte, tu eşti obligat, sclavule, să faci fotbal feminin, să bagi doi jucători sub 21 de ani, şi apoi vii şi dai jucători pentru Jocurile Olimpice.

Atunci, mă, tu, stăpânule, dictatorule, ia du-te tu la Jocurile Olimpice cu fotbalul feminin, du-te cu ăia din Divizia C, du-te, ia de la judeţene, mă, stăpânule“, a spus Becali, la Pro X.

Grupele turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice

  • Grupa A: Japonia, Africa de Sud, Mexic, Franţa
  • Grupa B: Noua Zeelanda, Honduras, Coreea de Sud, ROMÂNIA
  • Grupa C: Egipt, Spania, Argentina, Australia
  • Grupa D: Brazilia, Germania, Coasta de Fildeş, Arabia Saudită

Sursa foto: Dreamstime