Gigi Becali a călcat strâmb din nou. Latifundiarul din Pipera a încălcat regulile de circulație

Jurnaliștii de la evz.ro l-au surprins pe Gigi Becali la volanul aceleiași mașini în care a rămas fără permis în a doua zi de Paște. La trei zile după, latifundiarul din Pipera a blocat circulația în zona Dorobanți după ce a ocupat o bandă de circulație de pe strada Radu Beller din Capitală.

Drept urmare, restul participanților la trafic au fost nevoiți să îl ocolească și să îl claxoneze. Unii dintre ei chiar l-a înjurat pe patronul FCBS. Harababura provocată a dus la blocarea circulației timp de 20 de minute. Chiar dacă a blocat traficul, Gigi Becali nu părea să se grăbească, a descuiat mașina în timp ce s-a uitat în jur la zarva provocată pe stradă. Ulterior, a oprit avariile și a plecat de la locul cu pricina.

Becali mai poate circula pe baza unei dovezi încă 14 zile

Amintim că luni, a doua zi de Paște, latifundiarul din Pipera a fost oprit de către polițiștii de la rutieră în comuna Drăganu, județul Argeș. Oamenii legii au precizat că Becali avea o viteză de 106 kilometri la oră în localitate, astfel că a primit amendă de 1350 de lei și permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Potrivit sursei anterior citate, Gigi Becali mai poate circula pe baza unei dovezi încă 14 zile de la momentul suspendării permisului. Totuși, el a anunțat că va contesta în instanță sancțiunea pentru că ”polițiștii n-au dovezi”.

Sursa foto: Dreamstime