CTP, critic la adresa Simonei Halep

Într-un interviu recent, Simona Halep a precizat că fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, nu a manipulat-o. Declarațiile au venit în contextul în care mulți au spus că acesta i-a făcut rău intenționat.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat declarațiile marii campioane a României. Acesta este de părere că Simona Halep este în continuare dispusă să-l ierte pe fostul ei antrenor. De asemenea, el a mai adăugat că aceasta l-ar apăra indiferent de ce s-ar întâmpla.

CTP a mai spus că nu știe dacă ea ar fi făcut același lucru și pentru Darren Cahill, un alt fost antrenor. El a mai spus că acesta nu a menționat nimic despre suplimentul cu colagen la Sport Resolutions.

„S-a apucat să spună că Mouratoglou n-a manipulat-o, că ea a avut încredere în el și a fost o greșeală. Văd că Simona este dispusă în continuare să-l apere până în pânzele nici măcar albe, până în pânzele negre.

Nici pentru Darren Cahill nu știu dacă făcea asta! Dar iată că pentru Mouratoglou o face. Spune că n-a manipulat-o, dar faptul că în două înfățișări la rând în fața celor de la tribunalul independent Sport Resolutions n-a spus absolut nimic, n-a menționat nimic despre suplimentul cu colagen pe care l-a luat, ea știa foarte bine că l-a luat!”, spune acesta.

CTP Cristian Tudor Popescu
SURSA FOTO: Facebook, Cristian Tudor Popescu

Suplimentul făcea parte din dieta ei zilnică

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a mai spus că Simona Halep luat zilnic acest supliment, recomandat de Mouratoglou. Suplimentul era menit să îi îmbunătățească articulațiile și, implicit, mobilitatea.

El mai spune că ea nu a zis nimic despre suplimente din două motive:

  1. Nu știa despre acesta
  2. Mouratoglou a rugat-o să nu-l menționeze

Gazetarul a mai spus că îi pare rău pentru sportiva din Constanța să facă astfel de declarații în contextul în care ea a trecut printr-o perioadă foarte proastă.

”Era din dieta ei zilnică și fusese luat la recomandarea lui Mouratoglou, ca să-i îmbunătățească articulațiile, mobilitatea. Ori ea n-a spus nimic!

Ori Mouratoglou a rugat-o să nu spună, ori ea nici n-a știut. Asta este manipulare! Îmi pare rău pentru Simona, dar văd că ea își menține astfel de declarații în condițiile în care, un an de zile, care a însemnat aproape un iad pentru ea, Mouratoglou nu a recunoscut că este 100% vinovat de acel supliment pe care i l-a dat”, continuă el.

De asemenea, el a mai spus că ea nu este vinovată pentru acest lucru și că nu înțelege de ce ea a făcut astfel de declarații.

Simona Halep
Simona Halep/SURSA FOTO: Instagram/Simona Halep

CTP a comentat decizia lui Halep de încheia colaborarea cu Carlos Martinez

La scurt timp după ce i s-a micșorat suspendarea, Simona Halep a anunțat că are un nou antrenor, fiind vorba despre Carlos Martinez.

La momentul respectiv, Halep se arăta foarte încântată de colaborarea cu acesta, însă, acum, aceasta a ajuns la final.

În context, gazetarul a comentat decizia tenismenei de a încheia colaborarea cu acesta.

„Vedeți, ce nu-mi place aici este că Simona a făcut niște declarații în momentul în care l-a cooptat pe antrenorul spaniol. A făcut niște declarații aproape ditirambice, că se înțelege foarte bine cu el, că ce bun e, că pe zgură va face cu el lucruri extraordinare. Ca la scurt timp, iată, să rupă colaborarea!

Nu-i frumos așa ceva! Mai bine tăcea, decât să fie contrastul acesta chiar ușor ridicol între declarațiile entuziaste. Iar acum rupe, după cum îi e obiceiul. Fiindcă ruptul relațiilor peste noapte cu antrenorii e obiceiul Simonei. Să recunoaștem asta.

Nu prea mi-a plăcut asta și nu înțeleg nici de ce l-a schimbat. Ce speră acum, pe cine vrea să ia? Avea sezonul pe zgură, omul e specializat în tenis pe zgură, n-am înțeles”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.