Patrick Mouratoglu nu i-a făcut rău intenționat Simonei Halep

Simona Halep a oferit recent un interviu pentru cei de la Tennis Channel, acolo unde a scos la iveală cum vede problema în ceea ce-l privește pe fostul său antrenor, Patrick Mouratoglu.

De când au început problemele de dopaj pentru marea campionă a României, unii au considerat că Patrick Mouratoglu a vrut să-i facă intenționat rău. În cadrul recentului interviu, sportiva din Constanța spune că nu a fost manipulată de către el.

Tenismena a completat că a avut mereu încredere în cei cu care a lucrat. Drept urmare, consideră că el nu a vrut să-i facă rău.

De asemenea, ea a mai spus că nu a dorit să se retragă așa din tenis. Simona Halep a adăugat că terenul de tenis este locul unde dorește să fie atunci când se va opri din acest sport.

„Am auzit multe voci că am fost manipulată de el. Nu este adevărat. El a fost antrenorul meu. Întotdeauna am avut încredere în oamenii cu care lucrez.

Categoric nu a fost o greşeală intenţionată sau cum să spun… El nu a vrut să îmi facă ceva rău. Nu…

Nu am vrut să cred că suspendarea va dura patru ani.

De aceea am continuat să joc, am continuat să mă antrenez, pentru că nu am vrut să mă retrag aşa, ci pe terenul de tenis, acolo unde am şi început la vârsta de patru ani şi jumătate. Acela este locul unde vreau să fiu când mă voi opri”, a spus Simona Halep.

Simona Halep
Simona Halep/SURSA FOTO: Instagram/Simona Halep

Simona Halep vrea să ajungă în top 10

De asemenea, ea a mai fost întrebată care sunt obiectivele ei pentru perioada următoare.

Sportiva din Constanța spune că s-a sfătuit cu Darren Cahill și că acesta a sfătuit-o să o ia mai încet. Totuși, ea a precizat că dorește să se întoarcă complet și să ajungă din nou în Top 10.

”Am vorbit şi cu Darren (n.r. fostul antrenor Simonei Halep) despre asta. El a spus că trebuie să o iau încet, să văd dacă mă pot întoarce în top. Eu i-am să spus că dacă mă întorc, mă întorc cu totul. Vreau în top 10″, spune ea.

Simona Halep
SURSA FOTO: Facebook/Simona Halep

Fostul lider WTA s-a accidentat din nou

Fostul lider mondial a abandonat meciul împotriva lui McCartney Kessler în setul al doilea. Problemele la genunchiul stâng au necesitat intervenția medicilor, determinând-o pe Halep să ia decizia de a se retrage.

Deși jucătoarea din Constanța a reușit să câștige primul set cu scorul de 7-5, se afla într-o poziție de inferioritate în setul al doilea, fiind condusă cu 2-0.

Deși Simona Halep a reușit să câștige primul set cu scorul de 7-5, se afla într-o poziție de inferioritate în setul al doilea, fiind condusă cu 2-0.

Marea campioană a primit pentru prima dată un wild card la Miami Open, un turneu WTA 1000. Cu toate acestea, nu a reușit să treacă de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa.

După Miami Open, Simona Halep a primit wild card-uri și pentru turneul de la Oeiras și pentru Madrid Open, dar a decis să nu participe la aceste două competiții, explicând că necesită mai mult timp pentru a se recupera.