Gabriela Firea a captivat atenția publicului prin debutul său în lumea vlogurilor. Vlogul este intitulat „Pentru oameni, cu Gabi Firea”.

Această inițiativă reprezintă o abordare proactivă de comunicare directă cu cetățenii. Acțiunea subliniază angajamentul său față de problemele sociale, concentrându-se în special pe promovarea egalității de șanse și combaterea violenței împotriva femeilor.

Primul episod al vlogului este disponibil pe noul canal YouTube al Gabrielei Firea. Fostul primar îi invită pe toți cei interesați să îl descopere accesând linkul.

Gabriela Firea vrea să interacționeze cu publicul său

Acest pas reprezintă o modalitate inovatoare prin care Gabriela Firea dorește să interacționeze mai aproape cu publicul său. Ea abordează diverse teme sociale și își exprimă viziunea asupra unor subiecte de actualitate.

Într-o postare pe platformele de socializare, Gabriela Firea a subliniat că alegerea momentului de lansare nu este întâmplătoare. Cu ocazia Zilei Internaționale pentru eliminarea violenței împotriva femeilor, ea adresează o invitație românilor. Acesta cere publicului să participe la o discuție deschisă despre egalitatea de șanse între femei și bărbați. Ea vrea să analizeze și echitatea în cuplu.

Debutul în vlogging, o premieră pentru fostul primar

Debutul în vlogging reprezintă o premieră pentru Gabriela Firea. Fostul primar și-a extins prezența nu doar pe YouTube, ci și pe TikTok. Dorința sa este să atingă un public mai larg și să inițieze un dialog activ cu urmăritorii săi. Această nouă abordare reflectă interesul său continuu pentru problemele sociale. În plus, urmărește și implicarea publicului în discuții relevante și constructive.

În deschiderea primului episod, fostul primar Gabriela Firea a dat detalii importante.

Un vlog despre oameni, pentru oameni

“Pentru oameni, cu Gabi Firea” este o încă o modalitate de comunicare cu dumneavoastră. Este un vlog despre oameni, pentru oameni. Primul episod rulează deja pe noul meu canal de Youtube. Vă invit să-l descoperiți accesând linkul din comentarii”,  a spus fostul primar.

Gabriela Firea a mai spus că acest vlog este o premieră și pentru ea. Acesta a spus că îi așteaptă pe cât mai mulți români pe canalul său de Youtube, dar și pe TikTok.

Vezi mai jos primul episod al vlogului Gabrielei Firea, numit Egalitatea de șanse și echitatea în cuplu.