Ce planuri are Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei?

Candidează Gabriela Firea la Primăria Capitalei sau nu? Fostul primar spune că totul depinde de colegii ei din PSD.

Va intra în cursă doar dacă va avea susţinerea conducerii PSD şi a tuturor celor şase organizaţii de sector. Ea a reamintit ce s-a întâmplat acum trei ani, când doar cinci sectoare din şase au susţinut-o.

„Voi candida doar din partea PSD şi doar dacă întreaga conducere a partidului şi colegii mei de la Bucureşti, de la toate sectoarele, nu doar de la cinci sectoare, ca acum trei ani, mă vor susţine.

Aşa este normal, nu pentru mine ci pentru public, să nu fim ca în Caragiale, eu pe cine votez?”, a declarat duminică, 28 ianuarie, Gabriela Firea, în cadrul unei emisiuni la Prima News.

Fostul primar general al Capitalei a explicat că, la precedentele alegeri, votul s-a disipat şi s-a risipit. Acesta a fost motivul pentru care Firea a pierdut în faţa lui Nicuşor Dan, susţine chiar ea.

Am pierdut „sută la sută” din cauza acestei neclarităţi, este de părere Gabriela Firea.

„Am pierdut la diferenţă de patru şi foarte puţin, iar în Sectorul 3, bazinul cel mai mare de votanţi, eu aveam aproape 60% în sondaje.

În momentul când cel mai mare sector s-a destabilizat, a fost o lovitură năpraznică. Plus sacul de voturi de la Sectorul 1”, a adăugat Firea.

Gabiela Firea
Gabriela Firea, fost primar al Capitalei şi fost ministru al Familiei / SURSA FOTO: Facebook

Firea va fi 100% alături de toţi candidaţii PSD de la sectoare şi nu doar în declaraţii

Cât despre ceilalţi candidaţi ai PSD sau Robert Negoiţă, care deocamdată nu s-a întors în partid, dar ar putea să o facă, Firea spune că îi va susţine necondiţionat.

„Eu susţin candidatul PSD, oricare va fi acela”, subliniază fostul edil.

Ea spune că nu va face nici contracampanie, nici nu va pleca în concediu. Va merge alături de candidaţii PSD pe teren şi-i va convinge pe bucureşteni.

„Eu îl susţin, dacă doreşte (pe Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 – n.r.).

Îl susţin, dacă doreşte, şi pe Daniel Băluţă (primarul Sectorului 4 – n.r.), şi pe colegii parlamentari, Nu sunt deloc ironică.

Eu susţin candidatul PSD, oricare va fi acela. Şi nu îi voi face contracampanie, nu plec la alt partid, nu plec în concediu, nu îmi pun piciorul în ghips. Merg cu el şi facem campanie”, a mai declarat, duminică seară, Gabriela Firea.