Fulgy nu se mai oprește din declarațiile pe care le face. De când a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, fiul Clejanilor a amenințat mai multe vedete și a continuat să lanseze acuzații grave la adresa acestora, dar și la adresa familiei sale.

Ioniță de la Clejani, tatăl său susține însă că ceea ce face Fulgy este doar o strategie de marketing pentru a câștiga notorietate. Mai exact, acesta a declarat că fiul său copiază câteva staruri internaționale, care au reușit să se facă cunoscute prin intermeidul unor certuri și nicidecum prin munca pe care o fac.

În acest context, tot mai multe persoane au început să se întreabe dacă Fulgy consumă într-adevăr droguri și dacă trăiește ceea ce i se întâmplă sau doar se folosește de această rețetă pentru a avea faimă.

Amintim faptul că, recent, Fulgy a făcut o nouă declarație șocantă. Fiul Clejanilor declara că i-au fost încălcate anumite drepturi, el fiind acum în arest la domiciliu.

”Nebunii sunt afară, nu în spital”

Mai exact, într-o postare pe pagina personală de Instagram,  acesta a reacționat după ce în urmă cu câteva zile posta o conversație avută cu tatăl său, Ioniță de la Clejani. El preciza atunci că ”nebunii sunt afară și nu în spital” și doar ”proștii dau în cap”, adăugând că urmăritorii săi vor afla adevărul în curând.

„Am văzut foarte multe comentarii la modul: bă, de ce face băiatul ăsta așa, că e o strategie de marketing, nu știu ce, nu știu cum…Momentan pot să vă spun doar că mie unu personal mi-au fost încălcate drepturile omului. Veți afla pe parcursul duratei acestei mici discuții … și oricum toată lumea caută soluționarea acestei probleme.

Fiți pe fază că nu nebunu îți dă în cap, prostul îți dă în cap. Am mai spus eu, mai de mult, nebunii sunt afara, nu sunt în spitale.

Vă spun din propria experiență că am întâlnit oameni mai ca lumea închiși decât oameni care sunt în libertate”, a spus Fulgy, în mediul virtual.

Amintim faptul că în Familia Clejanilor problemele se țin în lanț. Fulgy este cercetat în mai multe dosare, el fiind acuzat pentru conducere sub influența drogurilor și fără permis. Totodată, fiul Clejanilor mai este acuzat pentru tâlhărie și amenințare, Ioniță de la Clejani fiind cel care a sunat de 2 ori la numărul de urgență 112 după ce a fost agresat de propriul fiu.