Fulgy a postat pe rețelele de socializare mai multe discuții purtate cu tatăl său, Ioniță de la Clejani. Mai exact, se pare că acesta nu mai vrea să aibă nicio legătură cu părintele său, transmițându-i totodată un mesaj amenințător.

”După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, este mesajul pe care Fulgy l-a trimis către tatăl său.

La câteva ore distanță, Ioniță de la Clejani i-a transmis și el un mesaj fiului său. Se pare că scandalul dintre cei doi ar fi pornit din cauza unul cont de Adsense, pe care Fulgy l-ar fi uitat.

Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Fulgy

”Luni vine cineva care se ocupă de Adsense, o să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești. Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur, că vom fi din nou cea mai puternică familie. Acest episod va trece!”, a spus Ioniță de la Clejani.

De menționat este faptul că, postarea a adunat un val de critici la adresa lui Fulgy. Unul dinte internauți i-a recomandat acestuia să își ierte părinții și să depășească toate traumele pe care le-a acumulat în perioada copilăriei.

Totodată, același internaut i-a recomandat o dezvoltarea personală acestuia prin care să își poată vindeca traumele emoționale pe care le-a dobândit în perioada în care era mic.

”Fulgy, tu acum ești în faza de revoltă pentru traumele din copilărie. Se vede clar că ați suferit anumite traume. Ăsta e rezultatul pentru durerea produsă. Dar încearcă să depășești această etapă să îți ierți părinții dacă au greșit cu ceva așa cum și ei te-au iertat. Niciun părinte nu e perfect, fiecare mai greșește pe undeva. Nu lăsa pe nimeni să îți destrame familia! Tu ai suflet bun și de aceea ai asimilat această durere și multă nedreptate. Erau alte vremuri unde tiparul de creștere era altul pentru că nu era acces la dezvoltare personală/psihologie.

Discută calm cu ei tot ce te doare pentru că ei sa poată să facă ceva pentru remediere. Procesul vindecării oricărei traume este: conștientizare-acceptare-vindecare/iertare. Vindecă durerea sufletească și iartă-i pe părinți pentru a-i scăpa de vinovăție. Împacă-te cu trecutul și prezentul va fi bun”, este un mesaj pe care Fulgy l-a primit pe rețelele de socializare la una dintre postări.