Fulgy a scăpat cu o pedeapsă ușoară, zic unii, după ce a bătut și tâlhărit un jurnalist. Împotriva lui a fost declanșată doar măsura arestului la domiciliu. Care se va sfârși însă pe 9 august.

Dan Constantin Manole, zis Fulgy, a prezentat o serie de argumente în fața judecătorilor pentru a-i determina să-l lase în libertate. El s-a plâns că a fost hărțuit și de aici a venit și reacția sa de a-l agresa pe jurnalist. Avocatul fiului Clejanilor a susținut că Fulgy nu are antecedente penale și ”a obținut numeroase premii la concursuri muzicale”, susține gândul.info. În plus, a zis el, tratamentele pe care trebuie să le urmeze nu pot fi făcute decât dacă este liber.

Procurorii l-au acuzat pe Dan Constantin Manole, zis Fulgy, de tâlhărie. Ar fi trebuit să facă închisoare între 2 la 7 ani. Băiatul Clejanilor nu a negat fapta, dar a găsit o explicație. Atât el cât și familia lui sunt ”agasați” de presă. Avocatul său chiar a explicat că lovitura aplicată jurnalistului este o ”reacție” la provocări.

Fulgy are argumente pentru comportamantul său

„Este de notorietate că presa îl agasează pe inculpat și pe familia acestuia, stau în fața casei lor cu camerele de filmat”, a spus avocatul la Judecătoria Sectorului 3, pe 11 iulie, când s-a judecat cererea procurorilor de arestare preventivă a fiului Clejanilor.

Avocatul a cerut judecătorului să îl lase liber pe Fulgy pentru că nu are antecedente penale și are recomandări medicale, motiv pentru care ”singura soluție este măsura controlului judiciar”. El a explicat că fiul Clejanilor nu este un pericol social și parchetul ar fi putut să facă o altă solicitare, aceea de internare, obligare la tratament.

Judecătorul a considerat că arestarea preventivă a lui Fulgy nu este justificată. A susținut, însă, că  ”arestarea la domiciliu este necesară pentru înlăturarea pericolului pentru ordinea publică”. Decizia a fost categorică iar Fulgy este în arest la domiciliu din 11 iulie, pentru 30 de zile.