Fulgy surprinde pe toată lumea! Fiul Clejanilor l-a visat pe Iisus Hristos. Ce i-ar fi spus Mântuitorul?

Recent, fiul Clejanilor a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare el și cu o icoană. La fotografia respectivă, Fulgy a adăugat și un text în care povestește că l-a visat pe Iisus Hristos.

Potrivit fiului Clejanilor, Mântuitorul i-ar fi spus să lupte cu mândria deoarece aceasta este boala secolului XXI.

”Am visat aseară că a venit la Moft tv și mi-a zis să mă lupt cu mândria pentru că este boala secolului 21”, a scris Fulgy pe fotografia de pe Instagram.

Sursă fătă: wowbiz.ro

Fulgy s-a plâns că este sechestrat de familie

În weekend, Fiul Clejanilor a sunat la 112 și a spus că familia sa îl sechestrează.

„Am chemat Poliţia, pentru că sunt sechestrat şi şantajat de către familia mea. Vreau să am o viaţă liberă, am dreptul la viaţă, oameni buni. Nu mă droghez, nu beau. Vreau să mă duc la prietena mea, am 23 de ani”, a spus Fulgy, la un post de televiziune.

Polițiștii l-au întrebat cum este sechestrat dacă el se află în afara locuinței. Fulgy a spus că a ieșit pe geam deoarece ușile sunt încuiate.

„Sunt uşile închise, am ieşit pe geam. Am 23 de ani şi merit libertate, nu sechestrat”, a insistat fiul lui Ioniţă de la Clejani.

Mai apoi, după ce oamenii legii au intervenit, Fulgy a fugit de acasă și s-a cazat la un hotel.

„Am scăpat oameni buni, se oare că justiţia a făcut dreptate, iar eu sunt liber, neliniştit şi burlac”, a mai spus Fulgy.

De asemenea, poliția a informat că un tânăr a sesizat că este lipsit de libertate în dimineața de 10 iulie, printr-un apel la 112.

„În dimineața de 10 iulie, în jurul orei 03.00, prin apel 112, un tânăr a sesizat că este lipsit de libertate, că nu poate părăsi imobilul. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 12 care l-au găsit pe apelant în fața locuinței.

În interiorui casei se află familia acestuia, care la acel moment dormea. Având în vedere situația înregistrată, precum și alte aspecte reclamate, toate neconfirmate, tânărul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. nr. 34 din 2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență”, au transmis oamenii legii într-un comunicat.