Fulgy șochează din nou. Cum a fost suprins fiul Clejanilor. Familia sa pare să fi luat o decizie radicală. Asta pentru că tânărul a fost suprins într-o ipostază la care nimeni nu se aștepta. Pare de la sine înțeles dece Ioniță și Viorica de la Clejani vor să fie atenți la tot ce face fiul lor. Asta pentru că Fulgy a stat în arest la domiciliu, după ce l-a agresat pe un jurnalist. Mai mult chiar, băiatul Clejanilor a fost prins sub influenţa substanţelor interzise la volan. El a ajuns să fie reclamat la poliție chiar de tatăl său. Băiatul a continuat să șocheze opinia publică, după ce a făcut acuzaţii grave la adresa familiei sale şi a mai multor vedete din România.

Cu toate acestea, multe voci au susținut că toate aceste scandaluri afr fi avut și o parte bună. La un oment dat, presa a dezvăluit că tarifele practicate de Clejani la petreceri au crescut simțitor. S-a spus atunci că publicitatea, fie ea și negativă, a avut un cuvânt greu de spus în această privință.

Fulgy a fost suprins într-o ipostază șocantă

Acum, când totul pare să se fi rezolvat, Fulgy a fost suprins într-o ipostază șocantă. Jurnaliștii de la cancan l-au suprins serile trecute, în zona de Nord a Capitalei. Nu singur, ci alături de iubita lui. Acest lucru probabil că nu ar fi atras atenția ziariștilor dacă lângă cuplu nu ar fi fost observată și Margherita de la Clejani. Sursa menționată a susținut că prezența surorii lui Fulgy alături de fratele ei este un semn că Viorica și Ioniță de la Clejani îl țin atent sub supraveghere.

Sursa menționată a susținut că cei trei au verificat în prima fază cum e atmosfera din Funky Lounge, dar ulterior au plecat. Ei au preferat să se plimbe pe lângă cluburile de pe malul lacului Herăstrău, dar nimic nu le-a mai atras atenția, astfel că seara s-a dovedit a fi destul de liniștită.